"I DA SI NAJGORI JA SAM NA TVOJOJ STRANI!" Aleksandra novu fotku posvetila kontroverznom košarkašu?!
Foto: Printscreen Instagram

AUUUU!

"I DA SI NAJGORI JA SAM NA TVOJOJ STRANI!" Aleksandra novu fotku posvetila kontroverznom košarkašu?!

Poznato je da je košarkaš nedavno otputovao sa svojom mezimicom u Crnu Goru na letovanje, a Aleks ostala u prestonici.

Objavljeno: 12:01h

Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević, otkako su izašli sa velelepnog imanja, čak i u emisiji "Narod pita", oštro negiraju da imaju bilo kakav odnos, bivša zadrugarka je čak rekla da je muškarci ne zanimaju i da želi da bude sama.

Međutim, odmah nakon tih tvrdnji, uhvaćeni su od strane Pink.rs paparaca sa Janjušem u noćnom provodu. Iako su pokušali da se kriju od javnosti ekipa je uhvatila momenat kada se drže za ruke i ljube na parkingu.

Marko Janjušević Janjuš
foto: ATA

Poznato je da je košarkaš nedavno otputovao sa svojom mezimicom u Crnu Goru na letovanje, a Aleks ostala u prestonici. Rijaliti zvezda često deli svoje najzanimljivije trenutke iz noćnog provoda na svojoj društvenoj mreži Instagram, a poslednja objava je izazvala veliku pažnji javnosti i razne komentare fanova.

Komentari ispod ove fotografije su mnogobrojni i većina njenih fanova je gotovo sigurna da je objava posvećena upravo košarkašu. Jedan od komentara glasio je "Kako neces biti na Jakijevoj strani, vi ste vec odavno u vezi... Ljubav najveća, brzo ce Krunica dobiti brata ili seku".

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.