SRPSKI GLUMCI ZAVRŠILI NA SAJTU ZA ODRASLE ZBOG SCENE O KOJOJ BRUJI JAVNOST!
Foto: Printscreen

AUUUU!

SRPSKI GLUMCI ZAVRŠILI NA SAJTU ZA ODRASLE ZBOG SCENE O KOJOJ BRUJI JAVNOST!

Ovo nije prvi put da glumci ni krivi ni dužni završavaju na sajtovima za odrasle

Objavljeno:

Zbog scena iz filma "Narednik" iz 2012. godine, glumci Miloš Timotijević i Milan Marić završili su na sajtovima za odrasle.

Tako se njihove intimne scene koje su snimili mogu videti na pomenutim platformama, iako je reč o umetničkom ostvarenju.

- Smešno je i malo morbidno što se to pojavilo na takvim sajtovima, ali neka se pojavilo, šta ima da mi smeta? - rekao je Milan Marić za za Alo!

Miloš Timotijević, Milan Marić
foto: Printscreen

Ovo nije prvi put da glumci ni krivi ni dužni završavaju na sajtovima za odrasle, pošto su brojne scene tu postavljane. Jedna od njih je i vrela scena koju je Jelisaveta Orašanin svojevremeno imala sa Nebojšom Dugalićem u ostvarenju "Žigosani u reketu".

Miloš Timotijević, Milan Marić
foto: Printscreen

Podsetimo, Milan je ispričao da mu nije predstavljalo problem da tumači ove scene.

- Nije bilo preterane frke, bilo je izazovno i meni i Milošu da razumemo te ljude. Na kraju krajeva, to je samo jedna scena u filmu posle koje kreće tragična priča. Miloš i ja smo se tada upoznali i to nam je bila prva saradnja. Bili smo malo nervozni, ali sve je bilo u redu. Te scene jesu vrlo specifične, ali to je deo našeg posla i odradili smo sve kao profesionalci. Posle toga radili smo još sto puta zajedno - ispričao je Marić.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.