MAJA MARINKOVIĆ ISMEJALA JANJUŠA DO MAKSIMUMA? Poslala mu poruku zbog koje se svi SMEJU?!
Foto: ATA IMAGES

HIT

MAJA MARINKOVIĆ ISMEJALA JANJUŠA DO MAKSIMUMA? Poslala mu poruku zbog koje se svi SMEJU?!

Maja već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju, a sudeći prema njenim objavama na Instagramu, ona se sjajno provodi u Budvi

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš obeleležio je rijaliti program "Zadruga" svojom ljubavnom pričom sa Majom Marinković. Na finalu Janjuš se žestoko sukobio sa Majinim ocem, te mu zadrugarka ovo nikada nije oprostila.

Njih dvoje stavili su tačku na njihovu ljubav i od tog momenta ne prestaju da provociraju jedno drugo. Janjuš je objavljivao fotografije iz provoda sa Anom Korać, dok se Maja družila sa Mensurom Ajdarpašićem.

Maja već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju, a sudeći prema njenim objavama na Instagramu, ona se sjajno provodi u Budvi.

Janjuš
foto: Printscreen

Sinoć je atraktivna bivša zadrugarka posetila nastup Dare Bubamare i objavila nekoliko snimaka na Instagramu. Tokom jedne od pesama, posebno je izdvojila sledeće stihove:

- Nemoj mnogo da me voliš, biće lakše da preboliš - napisala je Maja uz emotikone koje plaču od smeha.

Mnogi su ovo protumačili kao provokaciju upućenu Janjušu koji je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita" sa Aleksandrom Nikolić. Da li joj je zasmetalo to što je on tokom emisije flertovao sa Aleksandrom, pa je htela da ga pecne, ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.