NOVAC IVANE ALEKSIĆ IDE LJUBAVNICI?! ŠA POTPUNO ODLEPIO: Daće Tari Simov sve što je stekao u braku sa ženom!
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

sramotno

NOVAC IVANE ALEKSIĆ IDE LJUBAVNICI?! ŠA POTPUNO ODLEPIO: Daće Tari Simov sve što je stekao u braku sa ženom!

Nakon što joj je platio kaznu od 50.000, Ša daje ljubavnici još 300.000evra.

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša prokomentarisao je navode da je, prema tvrdnjama Marka Đedovića, utajio određeni iznos novca prilikom brakorazvodne parnice sa bivšom suprugom Ivanom Aleksić.

Naime, Marko Đedović je u emisiji "Narod pita" izneo tvrdnje da je reper prilikom razvoda utajio određeni deo novca, kako ne bi morao da ga deli sa suprugom Ivanom, budući da je isti stečen u braku.

Mediji ovih dana spekulišu da je reč o sumi od čak 300.000 evra što je Ša prokomentarisao tokom vožnje sa devojkom Tarom Simov.

tara simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Izneverovao sam da sam prevario nekog za 300.000 evra... Samo ne znam gde su tih 300.000 evra. Gde smo ih zakopali - u svom stilu, uz sočne psovke, pričao je Ša.

- Javiću ti, daću ti svih 300.000 evra, ljubavi. Samo nek' se plaća - rekao je zatim Ša Tari, koji se našalio rečenicom kojom ga je svojevremeno žestoko ismejao Mensur Ajdarpašić, s kojim se Tara do ranih jutarnjih časova provodila u prestoničkim noćnim klubovima, dok je reper bio u "Zadruzi".

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša već je platio Tarinu kaznu od 50.000 evra, koju je dobila kada je diskvalifikovana iz "Zadruge 4".

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.