DRAMA IZMEĐU FRANA I VEŠTICE SE NIKAKO NE SMIRUJE: Isplivali ŠOK DETALJI, ona ga je čekala na izlazu OGORČENA!
Foto: Printscreen

AU

DRAMA IZMEĐU FRANA I VEŠTICE SE NIKAKO NE SMIRUJE: Isplivali ŠOK DETALJI, ona ga je čekala na izlazu OGORČENA!

Visoki plasman Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, a izašao kao slobodan

Objavljeno:

Hrvatski model Fran Pujas pojavio se kao pravo osveženje u "Zadruzi 4", gde je brzo osvojio srca publike i zauzeo peto mesto u superfinalu.

Visoki plasman Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, a izašao kao slobodan.

Na paparace i javni život još uvek nije navikao, ali je za naš portal Srbija Danas.com bio voljan da da prvi intervju po izlasku iz imaginarijuma. Iskoristili smo priliku da ga pitamo o svemu što ga je sačekalo nakon "Zadruge", a posebno nas je zanimala afera sa starletom Anđelom Vešticom.

Anđela Veštica
foto: printsceen

Anđela je Frana došla da sačeka na finalu "Zadruge" i to sa njegovom majkom. Ipak, pošto se sve odužilo, otišla je pre nego što je on izašao. Pujas je rešio da joj se na tome zahvali, pa joj se već sutradan prvi javio.

Dopisivanje je dovelo do toga da se njih dvoje vide, pa čak i budu intimni. Proveli su dva dana zajedno, a onda je zadrugar rešio da preseče taj odnos.

Vešticu je to očigledno povredilo, pa je u javnost pustila golišavu fotografiju zgodnog zadrugara iz njenog stana, sa opisom "Imaćemo bebu".

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.