MATORA SE UNOSILA SANJI U FACU! TRESAO SE STUDIO DOK SU TRAJALE REKLAME: "S kim si bila na SORAJINOM ROĐENDANU!?"
Sanja Stanković i Matora, Foto: Printscreen

SUKOB

MATORA SE UNOSILA SANJI U FACU! TRESAO SE STUDIO DOK SU TRAJALE REKLAME: "S kim si bila na SORAJINOM ROĐENDANU!?"

Jovana joj se unela u facu

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su tokom reklama sve vreme urlale jedna na drugu, zbog čega se orio studio, a Tomićeva se u jednom trenutku unela u lice svojoj bivšoj devojci.

Sanja Stanković i Matora
foto: Printscreen

Njih dve su se u više navrata i sukobile u emisiji, a ono što gledaoci ne znaju jeste da se drama nastavila i tokom pauze za reklamni blok.

- Nisi normalna, bre! Došla si tu, spremila si se za emisiju... - započela je raspravu Matora, dok je Sanja sedela u studiju i negodovala zbog brojnih škakljivih informacija koje su Matoroj stizale tokom emisije.

Sanja Stanković i Matora
foto: Printscreen

- Sa kim si bila na Sorajinom rođendanu? - bila je uporna da sazna Matora, a potom su se dotakli i "afere Norveška", tačnije - sa kim je tamo Sanja bila i šta je radila, prema saznanjima njene bivše devojke.

- Je l' si normalna ti, o čemu ti pričaš?! Ti si, bre, bolesna, devojko?! Sve i da sam bila, ne bih ti ni rekla! Je l' treba da ti ćutim ovde, ne razumem?! Ja ništa nisam zgrešila, pogrešila sam jer sam prećutala neke stvari, ali zgrešila ništa nisam - pravdala se Sanja.

Bonus video:

00:20

MILICA PAVLOVIĆ PREKINULA KONCERT! Tinejdžer bacio flašu na dete, pevačica mu ODRŽALA LEKCIJU: Misliš da si faca, a NEBITAN SI!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.