TOPI SE U NJEGOVOM ZAGRLJAJU, SVE PUCA! Par nije mogao da SMIRI STRASTI iako su bili u JAVNOSTI! (FOTO)
Foto: Profimedia

UHVAĆENI SU!

TOPI SE U NJEGOVOM ZAGRLJAJU, SVE PUCA! Par nije mogao da SMIRI STRASTI iako su bili u JAVNOSTI! (FOTO)

Uhvaćeni su u odlasku na plažu Njuport bič u Kaliforniji, a glumica nije skidala osmeh sa lica.

Objavljeno:

Američka glumica Rene Zelveger je napokon našla svog Gospodina Darsija i u stvarnom životu, baš kao što se usrećila u filmu "Dnevnik Bridžit Džons", koji ju je proslavio.

Britanski tabloidi se pitaju nakon što su paparaci uhvatili 52-godišnju holivudsku glumicu u zagrljaju sa deset godina mlađim Antom Anstedom, bivšim britanskim policajcem, a danas televizijskom zvezdom zahvaljujući hit serijalu "The Wheeler Dealers", da li je konačno pronašla gospodina pravog.

Iako je Zelveger pokušala da se sakrije tako što je stavila na glavu kačket, obukla običnu sportsku majicu i helanke, još je na to dodala i šal, medijima ovaj novi par nije prošao ispod radara.

Uhvaćeni su u odlasku na plažu Njuport bič u Kaliforniji, a glumica nije skidala osmeh sa lica.

Rene Zelveger
foto: Profimedia

S njima je u društvu bio Anstedov dvogodišnji sin Hadson, kojeg je bivši policajac dobio u braku s TV voditeljkom Kristinom Hak.

Čim su stigli na plažu, Rene i Ant nisu skidali ruke jedno sa drugog. Stalno su se ljubili i grlili, evidentno presrećni, što je potvrdio i glumičin prijatelj za "Daily Mail".

- Rene je do ušiju zaljubljena. Ona misli da je našla onog pravog. Nikada nije bila srećnija. Stvarno su super par - tvrdi izvor.

Par je uživao u pravom porodičnom danu. Glumica se igrala s preslatkim mališanom, tata je s malim Hadsonom gradio dvorac od peska, a potom su se svi izuli i zagazili u Tihi okean.

Rene Zelveger
foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da su ih fotografi primetili, a i glumica sve manje skriva njihovu vezu od javnosti.

Dobitnica dva Oskara i niz drugih uglednih nagrada, za razliku od karijere nije imala preterano sreće kada je u pitanju ljubav.

Ali sada izvori navode kako su Zelveger i Ansted ne samo odlično "kliknuli", već i da imaju brojne zajedničke interese, oboje drže do svog privatnog života i ne zanima ih što o njima misli javnost

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.