BIO JE GLAVNI AKTER CECINIH SPOTOVA! ZGODNI DRVOSEČA IZ SPOTA "IDI DOK SI MLAD" VIŠE NE LIČI NA SEBE! Promenio opis
Foto: Printscreen

promena!

BIO JE GLAVNI AKTER CECINIH SPOTOVA! ZGODNI DRVOSEČA IZ SPOTA "IDI DOK SI MLAD" VIŠE NE LIČI NA SEBE! Promenio opis

Ceca je u svojim spotovima sve imala zgodne muškarce.

Objavljeno:

Pesma Svetlane Cece Ražnatović "Idi dok si mlad" i danas se rado sluša, objavljen je pre više od dve decenije, a i tada je izazvao burne reakcije. Dame i danas pamte zgodnog drvoseču kojeg je u spotu igrao Đorđe Duvnjak.

Đorđe je imao 23 godine kada se pojavio u ovom spotu, i tada je bio jedan od naših najuspešnijih manekena. Igrao je drvoseču kog Ceca nalazi u šumi i dovodi u veliki grad, tada mu se život menja iz korena.

Đorđe Duvnjak
foto: Printscreen

On se početkom 2000. godine seli iz Beograda u Australiju, tamo zasniva porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Danas ga verovatno niko ne bi prepoznao, a i Ceca je jednom prilikom ispričala da nije uspela da se seti ko je kada ga je videla.

"Bila sam u Australiji na koncertu i baš dok sam pevala 'Idi dok si mlad' učinilo mi se da prepoznajem jednog čoveka iz prvog reda u publici. Nikako nisam mogla da se koncentrišem, non-stop sam pokušavala da se setim ko je to tačno. Nisam uspela da se prisetim, a onda mi posle nastupa iza leđa prilazi Đole i podseti me da smo radili zajedno. Nikako nisam mogla da mu upamtim lik iako smo ostali u kontaktu, ali drago mi je što smo se sreli. Njemu i njegovoj supruzi super ide u Australiji", ispričala je Ceca.

Đorđe Duvnjak
foto: Printscreen

Đorđe nije jedini atraktivni maneken koji se vinuo među zvezde nakon pojavljivanja u Cecinom spotu. Gde su i šta rade muškarci iz spotova "Idi dok si mlad", "Kukavica" i "Znam".

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.