KRISTIJANU NIŠTA NIJE SVETO: Luna se tek PORODILA, a on je nazvao ROŠAVAMO I MASNOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

au

KRISTIJANU NIŠTA NIJE SVETO: Luna se tek PORODILA, a on je nazvao ROŠAVAMO I MASNOM! (VIDEO)

- Pa ne može to, zemljače, preko ovih leđa, može Sloba Radanović, rošava ona masna, tu ovo, Vuk Mob i ovi, to je domen - bio je besan Golubović

Objavljeno:

Sinoć je za vreme emisije "Pitanja novinara" Kristijan Golubović bio upitan za sukob sa Kijom Kockar, povodom njene prozivke da preti njoj nakon rijalitija, a sve zbog njegovog postupka, kako on kaže "uspavljivanja" Kristine Spalević.

Na ovaj čin, Kija nije ostala imuna, pa ga je isprozivala na "Zadrugoviziji", a sinoć je Golubović burno reagovao govoreći da Kija hoće preko njegovih leđa da dođe do podrške naroda.

Pored njega je stajala i Nadica Zeljković koja je branila svoju ćerku uz reči da ona nije objavila neki video, te da se cela polemika pokrenula na osnovu reči Kristijanove devojke, Kristine Spalević, koja je išla "Zadrugom" i govorila da je ostala bez daha:

- Pa ne može to, zemljače, preko ovih leđa, može Sloba Radanović, rošava ona masna, tu ovo, Vuk Mob i ovi, to je domen - bio je besan Golubović.

Podsetimo, Luna je tokom svojih učešća u tri sezone "Zadruge" stalno govorila kako ima problem sa licem, te sa hormonima ali i kosom, jer joj se sve poremeti od ogromnog stresa.

U više navrata je govorila da je pila terapije, koje bi joj prepisao dermatolog, kako bi sredila bubuljice na licu, a Kristijan je sinoć u priči sa Slobom Radanovićem, pomenuo i Lunu, jer je tema bila Kija Kockar, a mnogi su odmah njegove reči "rošava masna" povezali baš sa Đoganijevom.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.