GLUMAC NA REDOVNOM LEKARSKOM PREGLEDU SAZNAO DA IMA SMRTONOSNU BOLEST!
Foto: Printscreen

haos!

GLUMAC NA REDOVNOM LEKARSKOM PREGLEDU SAZNAO DA IMA SMRTONOSNU BOLEST!

Zahvat obavljen što pre!

Objavljeno:

Doktori, kao i drugi eksperti inače, savetuju posebno javnost koja je odlažila odlazak kod lekara zbog pandemije da to „obave” što pre

Džesi Tajler Ferguson, domaćoj publici najpoznatiji kao Mičel iz serije „Moderna porodica”, nedavno je tokom redovnog lekarskog pregleda saznao da ima rak kože. Na svu sreću, sve je otkriveno i odstranjeno na vreme, pa glumca nisu mučile velike tegobe. Svakako, na svom Instagram profilu obratio se javnosti pa istakao koliko je važno odlaziti redovno kod lekara i brinuti o svom zdravlju.

Posle njegove poruke, pojedini fanovi odmah su zakazali pregled i to javili Džesiju, zahvaljujući mu se na savetu i nadajući se najboljem.

Ferguson je zahvat imao u ponedeljak, pa se oglasio nedugo nakon toga.

– Samo da vas podsetim da redovno idete kod lekara. Kod dermatologa posebno, ukoliko ste blede puti kao ja. Kad god odem, ostanem bez nečega. Ovoga puta, to je bio rak kože… Ali ne brinite, otkriven je na vreme, biću u redu. I da, mažite se kremom za sunčanje! – poručio je on.

Doktori, kao i drugi eksperti inače, savetuju posebno javnost koja je odlažila odlazak kod lekara zbog pandemije da to „obave” što pre. Od raka kože, sa druge strane, u Americi oboli jedna u pet osoba. Među simptomima, ističu se nepravilnosti na koži koje „nikako da se otresete”, novi i naizgled čudni mladeži… Mladeži na tabanima, te tamne „trake” na noktima, kao i problemi s vidom koji mogu ukazivati na melanom oka.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.