ŠA SE POKAJAO PA MOLIO ŽENU DA MU OPROSTI PRELJUBU: Ona donela konačnu odluku, ima da mu POZLI kada bude čuo!
Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

hit

ŠA SE POKAJAO PA MOLIO ŽENU DA MU OPROSTI PRELJUBU: Ona donela konačnu odluku, ima da mu POZLI kada bude čuo!

Njegove fanove je obradovalo što je Ša tražio oproštaj od Ivane, pa se nadaju da će doći do pomirenja njih dvoje kada izađe iz rijalitija

Objavljeno:

Reper Nenad Aleksić Ša i dalje pati za suprugom Ivanom Aleksić, pa je priznao da ga boli što ju je prevario, ali i što je iznosio "prljav" veš iz braka.

Reper je pričao sa Drvetom mudrosti i javno zatražio oproštaj od žene sa kojom je živeo zajedno, a koju je u Zadruzi prevario sa Tarom Simov.

- Ja sam izašao iz braka, kudio sam Ivanu, a ona nije kriva ništa. Moram da kažem da se kajem što sam iznosio stvari iz svog života, nemam pravo da kudim nju, ja sam apsolutni krivac, o njoj mislim sve najbolje. One gluposti sam izjavljivao kada sam bio nervozan. To je izrečeno, ali nadam se da ću uspeti da promenim to - rekao je reper.

Ivana Aleksić
foto: Youtube

Njegove fanove je obradovalo što je Ša tražio oproštaj od Ivane, pa se nadaju da će doći do pomirenja njih dvoje kada izađe iz rijalitija.

Ipak, Aleksićka ne želi da mu da drugu šansu, kažu izvori bliski njoj i rešena je da nastavi život bez repera, piše Kurir.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.