JUTJUBERKA ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON ŠTO JE KORISTILA TEHNIKU KOJU PROMOVIŠE JELENA ĐOKOVIĆ? Ima još POZNATIH!
Foto: Printscreen

šok

JUTJUBERKA ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON ŠTO JE KORISTILA TEHNIKU KOJU PROMOVIŠE JELENA ĐOKOVIĆ? Ima još POZNATIH!

Ko se ovome nadao?

Objavljeno: 11:05h

Autorka emisije „Inspiracija dana - inspiracija noći“, Žana Karaklajić ali i o javnim ličnostima koje sve češće promovišu metode „čišćenja“ tela i uma. Kako kaže i sama je posezala za nekim od tih tehnika dok ih dobro nije proučila i shvatila da „nju ejdž“ kao pokret može mnogo više da naudi nego da pomogne.

Zbog čega ste protivnik pokreta „nju ejdža“?

- Od detinjstva su me zanimale misteriozne i neobične priče i proučavala sam tu vrstu literature. Kada su se pojavili teški životni problemi, tražeći rešenje ušla sam dublje u svet „nju ejdža“. Nesvesno sam se udaljila od hrišćanstva. Tonula sam sve dublje što se manifestovalo napadima panike, nesanicom i paralizom sna. Muž mi je govorio: „Trebalo bi da ti je bolje, a tebi je sve gore“. Odbijala sam da poverujem u to, ali posle samo jedne seanse „čišćenja“ pozlilo mi je pa sam završila u bolnici. Nikada neću zaboraviti to gušenje, tada sam znala da je to kraj i trenutak mog otrežnjenja.

Da li je „nju ejdž“ popularan na srpskoj javnoj sceni i ko su njegovi promoteri?

- Preplavljen je i lako uočljiv jer gotovo da nema intervjua u kome se ne pominju meditacija, šamani, joga, reiki, ajahuaska, regresija... Čini mi se da Jelena Đoković, koja je mlada i pametna žena sa dobrim namerama, možda nesvesno promoviše neke od tih ideja. Žao mi je zbog toga budući da ima veliku platformu, a samim tim i poverenje ljudi. Postoje i druge osobe sa manjim uticajem kao što je Elena Karaman koja na svom Instagramu javno propagira taj pravac.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.