IDE JOJ NA ŽIVCE! BIVŠA ZADRUGARKA JAVNO PROZVALA NENADOVU BIVŠU: Nije uspela da se suzdrži!
Jelena Pešić, Foto: Printscreen

haos

IDE JOJ NA ŽIVCE! BIVŠA ZADRUGARKA JAVNO PROZVALA NENADOVU BIVŠU: Nije uspela da se suzdrži!

Nešto ima protiv nje?!

Objavljeno:

Otkako se u nedelju uveče uselila u "Zadrugu", domaća javnost ne prestaje da bruji o Jeleni Batos i njenom odnosu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, u koje su sve oči uprte proteklih dana.

Zabava, Zadruga, Jelena Batos
foto: Printscreen

Jelena, inače Nenadova bivša devojka, po sopstvenom priznanju u "Zadrugu" je došla kako bi mu pružila podršku i pomogla da pokaže drugo, svoje pravo lice, dok on za nju ne želi ni da čuje, te govori da mu pomoć nije potrebna, a kontradiktorne izjave s obe strane o prirodi njihovog odnosa i tajnim susretima podelile su zadrugare u Beloj kući.

Njih dvoje su odlukom vođe Dragane Mitrović sinoć završili u izolaciji, gde je žestoka rasprava trajala sve do jutra, a sva aktuelna zbivanja iz "Zadruge" nisu promakla ni prošlogodišnjoj učesnici Jeleni Pešić, koja je novonastalu situaciju javno prokomentarisala, na Instagramu.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen youtube

Naime, imenjakinja je iznervira svaki put kada u raspravi sa Ša pomene njegovo ime, što često radi, te je svoj utisak podelila s pratiocima na Instagramu. Pešićeva je, naime, objavila šaljivi snimak sa jedne fan stranice, uz komentar koji je nasmejao sve:

Jelena Pešić Instagram
foto: Instagram printscreen

Ako ova devojka još jednom kaže Nenade, poludeću! Ja ovo više ne mogu - napisala je Pešićeva uz emotikon smeha.

Bonus video:

02:50

KOMŠIJE IZ TITELA OTKRILE PRAVO LICE CECINOG SINA! Bogdanu svi znaju kao VREDNU, a Veljko ih i danas ZBUNJUJE zbog svog ponašanja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.