AU, PUČE SRAMOTA! JELENA TINSKA OTKRILA KOLIKO JE MOMAKA PROMENILA: Frapirala pričom o sebi u trećem licu!
Foto: Kurir

hit

AU, PUČE SRAMOTA! JELENA TINSKA OTKRILA KOLIKO JE MOMAKA PROMENILA: Frapirala pričom o sebi u trećem licu!

Jelena Tinska žestoko o botoksiranim zvezdama.

Objavljeno:

Balerina i čuvena "Lokica" Jelena Tinska žarila je i palila starom Jugom, a u "Puslu Srbije" otkrila je tajnu svog mladalačkog izgleda.

- Mislim da ima tu puno genetike, svi su mi bili mladoliki, ja ne pušim, ne pijem, ne jedem meso 25 godina i ja vežbam ceo život i imam lepe misli. Jednom prilikom sam rekla, šta ti vredi botoks kad ti iz očiju viri baba! Važna je ta energija, nisu bore problem, taj botoks je budalaština, bitna je naša energija. Nikad u životu nisam bila kod kozmetičara, nikad, nikad never - kaže Jelena.

Jelena Tinska
foto: Kurir

Ona dodaje da redovno vežba, a da još uvek može da radi piruete.

- Mnogo hodam, volim život i srećna sam što imam divnu decu, što imam svoj mir i šta mi još treba.

Nekada je zavodila širom Jugoslavije, i smatrana je velikom zavodnicom, a evo šta je rekla o svojoj ljubavnoj istoriji.

01:42

ŠTA TI VREDI BOTOKS, KAD TI IZ OČIJU VIRI BABA! Jelena Tinska ŽESTOKO o botoksiranim zvezdama pa OTKRILA KOLIKO muškaraca je imala

-Kad biste vi znali sa koliko malo sam ja muškaraca bila u životu, vi biste rekli da ja lažem. Ja sam imala nekoliko ljubavi, a sad već odavno nemam nijednu.

- Što se tiče zavođenja, ja sam rođena zavodnica, ja volim da flertujem. Vi imate osobe koje uđu u prostor i ne desi se ništa, a ja kad uđem u prostor – ja sam ušla. Ja emitujem tu energiju. Malo mi je žao što kažu, jao što je nekad bila lepa, pa valjda sam i sad lepa - kaže Jelena i dodaje da joj je najveća ljubav bio Goran Milošević iz grupe "Generacija 5" za koga kaže da je bio lep "kao strašni sud".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.