PONOVO PAKUJE FRANU! Paula Minu šalje kod Pujasa, pa posle glumi! žrtvu!
Foto: Youtube

igra igru!

PONOVO PAKUJE FRANU! Paula Minu šalje kod Pujasa, pa posle glumi! žrtvu!

Ponovo je raskrinkana.

Objavljeno:

U proteklom periodu, dokazalo se da Paula Hublin nema tako iskrene emocije prema Franu Pujasu kako je tvrdila.

Tako se ona nedavno radovala kada je Filip Car udario Frana, zatim nedavno se podsmevala tom istom Franu dok je on zbog problema sa disanjem, iako je gledaocima poznato da ovaj zadrugar ima astmu i da zbog toga ima ove zdravstvene tegobe, a u toku sinoćne žurke je aludirala da će Fran posle rijalitija u zatvor i tome se radovala. Međutim, nije tu kraj podlim aktivnostima Hublinove.

Fran Pujas, Mina Vrbaški, Zadruga
foto: printscreen

Naime, u proteklom periodu su Mina Vrbaški i Paula postale najbolje drugarice u "Zadruzi". To je zaprepastilo mnoge gledaoce kojima je dobro poznata intrigantna prošlost između ove dve zadrugarke. Poznato je da su obe bile i sa Tomom Panićem i sa Vladimirom Tomovićem, ali i sa pomenutim Franom. Tačnije, pre manje od mesec dana Mina je imala seks sa Franom, a brzo posle tog seksa je došlo do pomirenja Frana i Paule.

Interesantno je da su najbolje drugarice u proteklim danima druženje najčešće koristile za ogovaravanje Pujasa, a ono što su njih dve uradile protekle noći je vrhunac akcija ove dve zadrugarke usmerenih protiv Frana. Paula je svoju "drugaricu" Minu poslala da spava u krevet pored Franovog kreveta, a zatim je među zadrugarima krenula da širi priču kako se ispostavilo da joj je Fran neveran i krenula je da glumi žrtvu, međutim, u celoj ovoj aferi žrtva nije Paula, već sam Fran.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.