VODITELJKA DALA PREKO 5000 EVRA ZA STAJLING, A SVI GLEDAJU U NJENE ZGLOBOVE: Prizor je ZGROZIO mnoge!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

VODITELJKA DALA PREKO 5000 EVRA ZA STAJLING, A SVI GLEDAJU U NJENE ZGLOBOVE: Prizor je ZGROZIO mnoge!

Pre dve godine saznalo se da Vendi boluje od limfedema

Objavljeno:

Voditeljka Vendi Vilijams, veoma popularna po svom šouu "The Wendy Williams Show" poznata je po istančanom modnom ukusu, a ovog puta, na posao je krenula u kombinaciji, koja je privukla pažnju zbog brendova koje je nosila.

Naime, Vendi je na ulice Njujorka izašla u kežual autfitu. Nosila je helanke, majicu i patike, ali je detaljima razigrala stajling. Na ruci je imala Šanel oversajz torbu, koja košta 3.000 dolara, dok je prsluk brenda Fendi platila skoro 2.000.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

Iako je voditeljka izgledala sjajno, svi su primetili da joj zglobovi izgledaju čudno i otečeno.

"Šta je sa Vendi, noge joj izgledaju strrašno otečeno", "Njoj nešto nije u redu sa zglobovima", "Vendi je bolesna, ali se drži, svaka joj čast", "Tužno je to što se Vendi dešava", samo su neki od komentara fanova.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

Inače, pre dve godine saznalo se da Vendi boluje od limfedema. Limfedem je stanje koje prouzrokuje oticanje nogu i stopala, a prizor koji je zgrozio mnoge jeste taj što su njeni zglobovi zeleni.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

Limfedem je progresivno oticanje medjućelijskog tkiva, određenog dela tela, najčešće jednog ili više ekstremiteta, gde se u međućelijskom prostoru nagomilava limfa, jer ne može da se odlije limfnom niti venskom cirkulacijom.

To je teško, hronično, progresivno, dugotrajno i neizlečivo oboljenje.

Bonus video:

00:24

CECA STIGLA NA ANASTASIJIN ROĐENDAN! Ražnatovićka blista u nikad KRAĆOJ haljini, a evo sa kim je došao njen dečko Bogdan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.