PRVI PUT U ISTORIJI RIJALITIJA! OTKRIVENO KO ĆE OD ZADRUGARA DOBITI KUĆU: Produkcija saopštila VAŽNU ODLUKU!
Foto: Printscreen

NEOČEKIVANO!

PRVI PUT U ISTORIJI RIJALITIJA! OTKRIVENO KO ĆE OD ZADRUGARA DOBITI KUĆU: Produkcija saopštila VAŽNU ODLUKU!

Zadruga poskakali kada su čuli sadržaj pisma.

Objavljeno: 15:12h

Veliki šef sinoć je obavestio zadrugare da će u finalu "Zadruge 4", osim pobednika, biti vredno nagrađen i drugoplasirani učesnik, te da će on dobiti montažnu kuću. Ova nagrada se prvi put dodeljuje otkako postoji pomenuti rijaliti.

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je tokom emisije "Pitanja novinara" pročitala pismo Velikog šefa koje je veoma obradovalo zadrugare.

zadruga šok
foto: Printscreen

- Dragi naši zadrugari, ​ molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono što ćete čuti u nastavku ovog pisma je jedna od važnijih informacija i ubeđeni smo da će vas sve jako zanimati. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno u "Zadruzi 4" uspeli da oborimo sve rekorde gledanosti, da je ova "Zadruga" postavila potpuno nove standarde kada se radi o rijaliti šou programima, da se svuda priča i piše samo o "Zadruzi" i zadrugarima, da je interesovanje za ovu sezonu veće nego ikada do sada, doneli smo veoma važnu odluku. Osim prve i glavne nagrade čija je vrednost neverovatnih 50.000 evra, želimo zvanično da vas obavestimo da smo srećni sto će ove godine druga nagrada takođe biti ogromna. Zadrugar koji osvoji drugo mesto dobiće, nećete verovati, fenomenalnu montažnu kuću. Ubeđeni smo da će drugoplasirani zadrugar uživati nakon "Zadruge" u kući koju dobije na poklon. Kako smo na početku rekli da iz dana u dan obaramo rekorde gledanosti i beležimo fenomenalne rezultate, osim prve dve glavne nagrade, želimo da vam kažemo da sada samo od vas zavisi da li će osim ove dve biti još nagrada u velikom super finalu "Zadruge". Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef - pisalo je u pismu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.