KARIĆ STIGAO NA SAHRANU SVOG DEDE: Sav u crnom, došla i maćeha, Osmana NEMA NIGDE! (FOTO)
Foto: Printscreen

au

KARIĆ STIGAO NA SAHRANU SVOG DEDE: Sav u crnom, došla i maćeha, Osmana NEMA NIGDE! (FOTO)

Veliki šef je danas tačno u podne poslao pismo na velelepno imanje u Šimanovcima

Objavljeno:

Usled duge i teške bolesti, aktuelnom zadrugaru Stefanu Kariću, pre nekoliko dana preminuo je deda sa majčine strane, Miloš Spasojević. U toku je kremacija na Novom groblju u Beogradu, a Pink.rs se našao na licu mesta.

Deda Miloš nije preminuo od posledica koronavirusa, već od druge bolesti sa kojom se borio duži period. Kremacija oca Karićeve majke Lidije, održava se danas u popodnevnim časovim na Novom groblju u Beogradu.

Veliki šef je danas tačno u podne poslao pismo na velelepno imanje u Šimanovcima, usled čega je Stefan Karić prolio gorke suze od tuge za dedom, a odmah potom napustio imanje i uputio se na dedinu kremaciju na Novo groblje.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Stefana je na Novom groblju dočekala uplakana majka Lidija, kojoj je zadrugar skrhan bolom pohrlio u zagljaj. Lagano su došli do sale gde je pokojnik, a onda je Stefan zapalio sveću za pokojnog dedu.

Na sahrani se pojavila i Stefanova maćeha Kristina, aktuelna supruga njegovog oca Osmana Karića, koji se nije pojavio na kremaciji oca svoje bivše žene.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.