UVREDE SU PLJUŠTALE, TO JE UTICALO NA MOJU PSIHU: Kaća Grujić otkrila da je PATILA ZBOG VIŠKA, a sada je BOMBA!
Foto: Ana Paunković

svaka čast!

UVREDE SU PLJUŠTALE, TO JE UTICALO NA MOJU PSIHU: Kaća Grujić otkrila da je PATILA ZBOG VIŠKA, a sada je BOMBA!

Ona ni danas ne može da veruje da je ikad kuburila sa kilažom jer je uvek važila za najmršaviju osobu u svom okruženju.

Objavljeno:

Katarina Grujić danas je jedna od najzgodnijih pevačica, a pre osam godina imala je deset kilograma viška! Pevačica priča da se tokom učešća u rijalitiju "Farma" 2013. ugojila zbog neredovne ishrane i stresa.

- Nisam bila u mogućnosti da se zdravo hranim, a i zbog kamera koje su nas snimale 24 sata dnevno nisam se prijatno osećala. Imala sam problem sa hormonima, pa sam iz rijalitija izašla sa deset kilograma više - započinje priču Kaća. Ona ni danas ne može da veruje da je ikad kuburila sa kilažom jer je uvek važila za najmršaviju osobu u svom okruženju.

Anastasija Ražnatović, Maja Berović, Dado Polumenta, katarina Grujić
foto: Milica Stanimirović

- U srednjoj školi su me vršnjaci zezali da sam anoreksična. Uvek sam bila najviša u razredu, a najmršavija. Zato mi je bilo teško kada sam izašla iz rijalitija, jer to više nisam bila ja... Još su počele da pljušte uvrede na društvenim mrežama, pa je to ozbiljno uticalo na moju psihu. Zato sam uzela stvar u svoje ruke i počela zdravo da se hranim. Pevačica je izbacila sve namirnice koje goje i dovela liniju do savršenstva.

Anastasija Ražnatović, Maja Berović, Dado Polumenta, katarina Grujić
foto: Milica Stanimirović

- Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način. Pevačica se u međuvremenu ponovo ugojila jer je imala zdravstvenih problema.

- Kada sam završila u bolnici jer mi jedan bubreg nije bio u funkciji, opet sam se ugojila jer je počela da mi se skuplja voda... Odmah po izlasku iz bolnice vratila sam se zdravoj, proteinskoj ishrani, po kojoj jedem samo meso i salatu, i vratila sam staru kilažu. Ubacila sam i treninge minimum tri puta nedeljno, ali i masaže radi otklanjanja celulita. Nisam pobornik lasera i odlaženja pod nož, već rešavam probleme samo prirodnim putem. Kaća je već šest meseci na zdravom režimu i kaže da ne pamti kada je jela hranu koja goji.

zabava, estrada, pevačica, katarina grujić
foto: printscreen

- Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat!

Kaća sada ima 64 kilograma i potpuno je zadovoljna svojim izgledom.

- Žena nikad nije dovoljno mršava, pa bih tako i ja volela da imam 62 kilograma, ali mi svi govore da mi je ovako odlično jer žena treba da ima line. Pošto sam zadovoljna svojim izgledom, kačim i snimke na Instagram jer tu nema prevare. Slike mogu da slažu, ali ne i snimci!

ŠTA JEDE KATARINA GRUJIĆ

Doručak: Četiri kuvana jaja i salata

Ručak: 300 grama piletine i salata

Večera: Potaž od povrća i salata

TRIK SAVET: Kada imate krizu popijte zeleni čaj sa đumbirom

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.