NAKON SVIH VREĐANJA I SKANDALA, OGLASILA SE I IVANA: Konačno ispričala istinu o RAZVODU, ali i celoj situaciji!
Foto: SONJA SPASIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

au

NAKON SVIH VREĐANJA I SKANDALA, OGLASILA SE I IVANA: Konačno ispričala istinu o RAZVODU, ali i celoj situaciji!

Nakon tog saznanja, Ša se zabrinuo da će mu Ivana podići novac sa računa i da će mu se na taj način osvetiti. Nazvao ju je preljubnicom, a zadrugari su osudili njen kontakt sa Vladimirom

Objavljeno:

Već mesecima unazad javnost bruji o turbulentnom odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Nastala je opšta pometnja kada je Iva Grgurić prenela informaciju reperu da Ivana Aleksić i Vladimir Tomović imaju više lajkova nego što će on ikada imati sa Tarom.

Nakon tog saznanja, Ša se zabrinuo da će mu Ivana podići novac sa računa i da će mu se na taj način osvetiti. Nazvao ju je preljubnicom, a zadrugari su osudili njen kontakt sa Vladimirom.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Ivanu kako bi saznali da li je ona rekla Ivi da prenese ovu informaciju reperu, s obzirom na to da se njih dve poznaju. Na početku razgovora upitali smo je kako je.

Tara Simov, Ša, Zadruga
foto: Pritscreen

- Dobro sam, upravo ulazim u stan. Ja i dalje ne komentarišem ništa vezano za "Zadrugu". Nemam komentar ni na kakvu temu koja se tiče rijalitija.

Zatim su je upitali da li može da otkrije da li je podnela papire za razvod i da li je u kontaktu sa Tomovićem.

- Ne mogu još uvek. Ništa neću da komentarišem, bilo šta što je vezano za "Zadrugu" - rekla je Ivana.

S obzirom na to da je izjavila da još uvek ne može da govori o toj temi, veruje se da je proces razvoda u toku. Tokom lajva koji je držala sa Tomovićem izjavila je da se nada da će Ša uskoro biti bivši suprug i da se čekaju papiri.

(Espreso / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.