PREVARENA IVANA ALEKSIĆ UŽIVO! ZAJEDNO SA TOMOVIĆEM SNIMALA LAJV: Konačno obelodanila ŠTA joj leži na duši!
Ivana Aleksić i Vladimir Tomović, Foto: Instagram printscreen

lajv veka!

PREVARENA IVANA ALEKSIĆ UŽIVO! ZAJEDNO SA TOMOVIĆEM SNIMALA LAJV: Konačno obelodanila ŠTA joj leži na duši!

Ivana i Vladimir rešili da se oglase povodom tračeva!

Objavljeno:

Nakon nedelja tračeva, Ivana Aleksić i Vladimir Tomović u lajvu!

Nekadašnji učesnik Zadruge Vladimir Tomović i uskoro bivša supruga Nenada Aleksića Ša Ivana, uključili su se u Instagram lajv da bi demantovali navode o romansi!

"Ivana je predivna žena", rekao je Vladimir i dodao da su rešili da se uključe u lajv kako bi javno rekli da se "nikada nisu upoznali" i da su svi navodi o njihovoj romansi lažni.

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović
foto: Instagram printscreen

Ovo je prvi put da se Ivana Aleksić oglasila od kako ju je suprug Ša prevario sa Tarom i otkrila da je imala ponudu da uđe u Zadrugu:

"Nudili su mi, u pitanju su bile zaista velike cifre. I hvala im na tome, ali to nije moj svet. Meni je i ovo sada neprijatno. Ja ne bih volela da budem na televiziji, naš prijateljski odnos ne bi bio problem da si ti žensko. Ja sam isto tako pozdravljala tetka Nadicu. Ja želim da imam nekog ko će stati iza mene, pokazao si da si dobar čovek i prijatelj, ja takve ljude želim u životu", pričala je Ivana.

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović
foto: Instagram printscreen

Ivana i Vlada su rekli da se nikada nisu upoznali "pružili ruku jedno drugom", ali da su se spojili na Instagramu iz poštovanja.

"Molim vas ne dirajte ovu ženu, ne stavljajte joj omču oko vrata, nema ništa sa mnom, kunem se da je nisam ni upoznao. Ne prljajte ženu koja je za ponos i diku koja se nije uprljala ulaskom tamo", rekao je Vladimir o Ivani.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.