BAKI B3 ZA KONTRA ŠOU PROGOVORIO O ODNOSU SA ĐOLETOM: Najveća podrška mi je bio kad sam završio U ZATVORU
Baki B3 je bio iskren, Foto: Kurir TV

BIO MU JE IDOL

BAKI B3 ZA KONTRA ŠOU PROGOVORIO O ODNOSU SA ĐOLETOM: Najveća podrška mi je bio kad sam završio U ZATVORU

"Da bi se promenio i da bi bio svoj, moraš da zaboraviš staro društvo, da čitaš, da završiš školu"

Objavljeno:

U večerašnjem izdanju emisije “Kontra šou” gosti su Vesna i Đole Đogani, a BAKI B3 ekskluzivno je govorio o odnosu sa svojim stricem za naš šou:

- Đole je za mene uvek bio autoritet, bio je moj idol. Bio mi je najveća podrška kad sam bio s druge strane zakona, bio sam delikvent, nestašan, kao maloletnik sam završio u maloletničkom zatvoru. On mi je tada bio velika podrška. Dobio sam jedno pismo u pet tačaka, bilo je na 4 lista, on je napisao pet tačaka kojih ja moram da se pridržavam da bih uspeo u životu - ispričao je Baki B3 za “Kontra šou” i nastavio:

Kontrashow 4
foto: Kurir TV

Da bi se promeni i da bi bio svoj, moraš da zaboraviš staro društvo, da čitaš, da završiš školu, nemoj da budeš cinkaroš, ne gledaj šta drugi rade, slušaj starešine, biraj društvo i uspećeš u životu. Bio je autoritet, slušao sam njegove priče i želeo da budem kao on - zaključio je Baki.

Kontrashow 4
foto: Kurir TV

Meni puno znači, Baki je imao loše detinjstvo, dao sam mu podstreka, on je bio u jednoj atmosferi gde je mnogo lako da ode desetim putem. Kad je izašao odatle, obratio mi se i ja sam mu pomogao da krene, on je danas uspešan, ostavio je iza sebe hitove, ostao je sinonim za devedesete zajedno sa nama - rekao je Đole.

03:07

BAKI B3 ZA KONTRA ŠOU PROGOVORIO O ODNOSU SA ĐOLETOM: Najveća podrška mi je bio kad sam završio U ZATVORU, bio je moj IDOL

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.