KONAČNO SE OGLASILA! BRITNI SPIRS ODGOVARALA NA PITANJA ZABRINUTIH FANOVA: Još uvek živi u OČEVOM KAVEZU!
Britni Spirs, Foto: Profimedia

iskrena!

KONAČNO SE OGLASILA! BRITNI SPIRS ODGOVARALA NA PITANJA ZABRINUTIH FANOVA: Još uvek živi u OČEVOM KAVEZU!

Britni Spirs konačno odgovorila na pitanja zabrinutih fanova

Objavljeno:

Britni Spirs se uoči vikenda obratila svojim fanovima na Instagramu odgovarajući na njihova brojna pitanja u prenosu uživo. Tokom Instagram lajva, Britni je priznala kako joj se u poslednje vreme najčešće postavlja pitanje "Jesi li dobro?"

„Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna, imam predivan dom i decu“, pokušala je da objasni svojim fanovima pop princeza, koja s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom ima dvojicu sinova – 14-godišnjeg Džejdena Džejmsa i 15-godišnjeg Šona Prestona.

„Trenutno sam na pauzi i uživam“, dodala je 39-godišnja zvezda.

Njeni brojni obožavatelji takođe nisu krili znatiželju po pitanju njene nasumične objave fotografije crvenog frižidera pre tri nedelje na Instagramu.

„Iskreno, jednostavno sam mislila da je to kul. Frižider je vintidž, crvene boje i baš mi se sviđa“, odgovorila je Britni uveravajući svoje fanove kako pomenuta objava nema dublje značenje.

Na svom Instagram profilu nedavno je otkrila kako je užasno polaskana činjenicom što njeni fanovi toliko brinu o njoj i njenoj dobrobiti.

Poslednjih meseci glasno podržavaju pokret #FreeBritney, čiji je cilj da osvetli navodne nepravde u konzervatorijumu pod kojim se nalazila od 2008. godine. Baza obožavatelja pop princeze takođe ju je propitivala da li se zaista ona bavi sadržajem na svojim profilima na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.