OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! MARIJA I MARKO MILOŠEVIĆ ZBUNILI ČITAVU JAVNOST POTEZOM: Odustali od tužbe za seriju!
Foto: EPA

sve zbunili!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! MARIJA I MARKO MILOŠEVIĆ ZBUNILI ČITAVU JAVNOST POTEZOM: Odustali od tužbe za seriju!

Marija i Marko Milošević odustali od tužbe za seriju "Porodica".

Objavljeno:
  • 30

Kako je pisano, Marija i Marko Milošević su putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu produkciji "Firefly" i tražili hitno obustavljanje realizovanje serije "Porodica", međutim kako saznajemo odustali su od tužbe.

Marija Milošević
foto: EPA

Kako je u telefonskom razgovoru rekao advokat Dragoljub Tomašević, Marija i Marko Milošević pravdu neće potražiti na sudu:

- U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja. Mi nećemo sada da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, da ispravljamo krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje.

Serija "Porodica" prikazala je tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media