ŠOK DETALJI ODNOSA SANJE STANKOVIĆ SA OCEM I SESTRAMA: Iznesena prepiska slave uvreda: "NAP*ŠITE MI SE SVI"!
Foto: Printscreen

šok!

ŠOK DETALJI ODNOSA SANJE STANKOVIĆ SA OCEM I SESTRAMA: Iznesena prepiska slave uvreda: "NAP*ŠITE MI SE SVI"!

"Sanja se sama odrekla nas, a ne mi nje"

Objavljeno:

Starleta Sanja Stanković danas je u rijalitiju "Zadruga" govorila o svom tati Novici, kako nisu u dobrom odnosu i kako je očuh navodno voli više od rođenog oca.

- Mene očuh voli više nego moj rođeni otac, brine o meni kao da sam njegova. Kada sam imala nesreću, plakao je kao kiša, moj otac me tako nije zagrlio nikada. Otac me nije ni pozvao kada sam imala nesreću! Mene bole te stvari. U svađi smo. Mene duša boli za sestre, znaš li koliko sam plakala kada je bila ta naša rasprava dva dana nisam mogla da dođem sebi - rekla je Sanja između ostalog.

Novica i njegova sadašnja supruga Jovica do sada se nisu oglašavali, a za portal Srbija Danas.com rešili su da progovore o odnosima u porodici.

- Sanja se sama odrekla nas, a ne mi nje. Bila je ljuta na svog oca misleći da će preko nje ući u "Zadrugu", a njemu to nije bilo u interesu. On je uvek gledao da sve četiri budemo zajedno u svemu. Koji otac to želi da uradi svojoj deci? To su samo prazne priče. Njena majka je bila ta koja je uticala na nju da što manje bude u kontaktu sa nama. Čak je Sanja krišom više puta dolazila kod nas da njena majka Branka to ne zna jer bi napravila lom - priča ljuta porodica, maćeha Jovica i sestra Jelena.

One su poslale snimak na kome se čuju uvrede koje je Sanja uputila celoj porodici, a sukob je počeo zbog proslave koju je imala Stankovićeva, a na koju sestre nisu bile pozvane.

Sanja Stanković
foto: youtubescreen

- Svakako ne bi ni došle i da sam vas zvala. Večeras nije proslava. Moji prijatelji su se sami organizovali i iznenadili me kući, a ja sam svakako mislila da dođem sledeći vikend u Bor da vas vodim na večeru ako budete uopšte želele jer ko zna ko vam puni glavu protiv mene - napisala je Stankovićka sestri, a ona joj je odgovorila.

- Pa ti toliko da želiš to, ti bi to i uradila. Pokazala si i koliko si tetka... Mi smo već sa tobom još odavno završile, samo sam čekala tvoje pravo lice. Zapamti ovaj dan, jer od danas za tebe biše ne postojimom a i samo još nešto, mi smo tri, a ti si samo jedna - rekla je jedna od sestara, na šta je Sanja još burnije reagovala.

- Jao Bože, ma n*pušite mi se k*rca, pogotovo ti sa tom napunjenom glavom. Znaš kako me zabole, svakako sam ceo život sama. Vidi, bolje i srećno sama nego sa lošim ljudima oko mene. Bar sam čista pred Bogom, za razliku od pojedinih vas tamo - rekla je u zvučnoj poruci Sanja.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.