MNOGIMA OVO VIŠE NEĆE BITI HIT: Generacije plešu uz ČUVENU MAKARENU a u tekstu se krije SKARADNI ODNOS! (VIDEO)
Foto: youtube printscreen

niste znali!

MNOGIMA OVO VIŠE NEĆE BITI HIT: Generacije plešu uz ČUVENU MAKARENU a u tekstu se krije SKARADNI ODNOS! (VIDEO)

Mnogi ovo nisu znali!

Objavljeno:

Korisnik sve popularnije društvene mreže pretežno među mlađom populacijom - Tik Toka, koji postavlja video zapise pod korisničkim imenom Peakay81 napravio je pravu pometnju zbog nedavno objavljenog klipa.

Naime, ovaj mladić se osvrnuo na pesmu koja je obeležila živote svih nas - slavnu "Makarenu", koju je popularni španski duo Los del Rio objavio još 1993. godine.

Iako je ova numera "preživela" sve do današnjeg dana, pa se tako neretko pusti na žurkama gde bezmalo svi šaljivo kreću da izvode čuvenu koreografiju, malo ko se zapitao o čemu se zapravo radi u ovom hitu uz koji rado plešu čak i najmlađi.

Spomenuti tiktoker je izazvao lavinu komentara kada je objasnio da je reč o devojci koja odlučuje da spava sa dvojicom prijatelja svog emotivnog partnera dok je on van grada.

- I ne brini za mog dečka Vitorina. Ja ga ionako ne želim, ne mogu da ga podnesem. Nije ni bio dobar, tako da... Šta da se radi? On je van grada, a njegova dva druga izgledaju jako dobro... - glasi deo teksta ove numere, kako je objasnio.

@peakay81

##stitch with @peakay81 You learn something new everyday ##Twenties ##30s ##Macarena ##millennials

♬ original sound - Pea Kay

Svi oni koji prate ovog tiktokera su ostali u čudu, a uskoro su počeli da se nižu komentari: "Hvala ti što si mi uništio detinjstvo", "Pa, ja sam na venčanju plesala uz ovu pesmu", "Ja sam čak i svoju decu naučio da igraju koreografiju za 'Makarenu'"...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.