U RIJALITIJU CARUJE NOVA VATRENA TROJKA: Ovo je spoj godine, a tek da vidite kako izgleda njihov muškarac, HIT!
Foto: Youtube

SMEŠNO

U RIJALITIJU CARUJE NOVA VATRENA TROJKA: Ovo je spoj godine, a tek da vidite kako izgleda njihov muškarac, HIT!

- Rado ja da čujem da neka žena kaže za nekog muškarca koji se meni sviđa da joj je simpatičan, još najbolja drugarica, Bože dragi, to je katastrofa - rekla je Milijana Bogdanović Radi

Objavljeno:

Gorana Mančić priznala je cimerkama da gaji simpatije prema Milutinu Radosavljeviću Miliju. Međutim, u vili se pokrenula tema da je na njega "bacila oko" i njena najbolja prijateljica Rada Peško.

- Rado ja da čujem da neka žena kaže za nekog muškarca koji se meni sviđa da joj je simpatičan, još najbolja drugarica, Bože dragi, to je katastrofa - rekla je Milijana Bogdanović Radi.

- Ja nisam rekla da se on meni svideo, da bih bila sa njim, nego mi se svideo ovako kao osoba. Ako kažem da mi se sviđa, to ne mora da bude u smislu da bih ja bila sa njim. Čim sam ga videla, ja sam rekla Gorani da je on za nju. Ona mi je rekla da tripujem i da sam luda, a ispostavilo se da je tako i da sam bila u pravu- pravdala se Rada.

- Što si ga sinoć zvala da spavate zajedno? - upitao je Aleksandar Bjelanović Tirke

Milutin Radosavljević Mili
foto: Printscreen

- Ne laži - branila se Rada.

- Ne lažem! Jutros smo svi legli da spavamo, bila je potpuna tišina u sobi, legle su njih dve u krevet, ali razmaknute, bilo je između njih prostora. Mili je ušao, kao i svako jutro kad ne zna gde bi legao, i pita ga Rada "gde ćeš da spavaš?" On kaže "ne znam, razmišljam" i Rada mu kaže "spavaj kod nas, spavaj kod nas" i on kaže "dajte mi upaljač i spavaću kod vas". Gorana da ne bi on legao u sredinu, prebacuje se kod Rade, da bi Mili legao pored nje, a njega si ti zvala. Ona je insistirala da Mili spava kod njih u krevetu - poručio je Tirke Radi.

- Kad sam počeo sa Goranom da pričam, onda je htela da nas izbaci. U pravu je Tirke sve što priča - dodao je Mili,

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.