ISPLIVALE JEZIVE PRIČE IZMEĐU REDITELJA I PRELEPE GLUMICE: Hteo da joj uništi karijeru, BIO JE GRUB I NASILAN!
Foto: Profimedia

OBELODANJENI SVI DETALJI!

ISPLIVALE JEZIVE PRIČE IZMEĐU REDITELJA I PRELEPE GLUMICE: Hteo da joj uništi karijeru, BIO JE GRUB I NASILAN!

Sramotne pretnje!

Objavljeno:

Poznati reditelj Džos Vidon pretio je tokom snimanja filma "Justice League" glumici Gal Gadot da će joj uništiti karijeru.

Gal Gadot
foto: Profimedia

Optužbe o Džosu Vidonu počele su u julu prošle godine kada je glumac Rej Fišer optužio reditelja za "grubo, nasilno, neprofesionalno i potpuno neprihvatljivo" ponašanje na setu.

Rej Fišer je u intervjuu za "Holivud reporter" ponovo pričao o ovoj temi, otkrivši i detalje pokušaja rasprave sa Vidonom nakon što je dobio promenjeni scenario.

Vidon koji navodno nije želeo da sluša te opaske, nije voleo da dobija savete ni od koga, pa ni od glavnog glumca Roberta Daunija Juniora, ispričao je izvor koji tvrdi da se reditelj nepristojno ponašao i prema Gal Gadot i Džejsonu Momoi koji su ga, takođe, pitali o scenariju.

Gal Gadot
foto: Profimedia

Kada je u pitanju sukob Gal Gadot i Džosa Vidona, njih dvoje su se navodno posvađali jer je on tvrdio da ona želi da "skače" sa jednog projekta na drugi pa joj je rekao da je agresivnija nego lik koji igra u "Čudesnoj ženi". A nakon što je pokušala da se požali zbog svog dela iz scenarija, zapretio je da će joj uništiti karijeru.

Fišer nije iznosio detalje, ali je osoba koja je prema sopstvenim rečima prisustvovala sukobu reditelja i glumice, kasnije rekla da je Vidon poručio Gadot da je on pisac i da umukne jer on može da napravi da ona u u filmu deluje neverovatno glupo.

Gal Gadot
foto: Profimedia

Prema rečima izvora, reditelj je pretio i Peti Dženkins, rediteljki "Čudesne žene" koja je imala sukob i sa tadašnjim redsednikom Vorner Brosa Kevinom Tsujiharom.

"Imala sam problema s Vidonom iVorner Brosom, ali su rešeni na vreme", rekla je kasnije Gal koja je sa Džejsonom Momom podržala Fišera što je pokrenulo istragu Vorner Brosa.

Iz studija su saopštili da su preduzete korektivne mere, iako nisu otkriveni razlozi istrage.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.