BLJUJE VATRU LJUTNJE! NENAD ŠA DOŽIVEO NERVNI SLOM: Pljuje Taru i njene BIVŠE - MUKA MU JE OD SVEGA!
Nenad Aleksić Ša, Foto: Youtube printscreen

haos!

BLJUJE VATRU LJUTNJE! NENAD ŠA DOŽIVEO NERVNI SLOM: Pljuje Taru i njene BIVŠE - MUKA MU JE OD SVEGA!

"Hoću da osetim da me neko voli!"

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom zbog svađe sa Tarom Simov koja se desila sinoć na žurci. On je sedeo u dnevnoj sobi sa Sandrom Rešić, Lepim Mićom i Markom Đedovićem i žalio se na sve što mu se dešava.

Nenad Aleksić Ša
foto: Youtube printscreen

Aleksić je plakao sve vreme i nije mogao da se smiri.

- Ja nemam ovde kome da se požalim. Jel neko može da skapira da mi je teško? Jel mogu ja brata da čujem, da vidim: "Pele brate pomagaj, pomozi mi". Ja nisam ovo! - kukao je Ša kao nikad do sada.

- Sto puta sam joj rekao da ne priča o bivšima, nemoj, bre! Ako ti kažem da ne naručuješ, nemoj, nemoj ni da asocira! Sandru bih zagrlio zato što mi je kao sestra, draga mi je osoba, ne zato što bih je j*bao! Hoću da osetim da me neko voli! Izbegavam nju, izbegavam sve! Mene j*be moj mozak, što nisam glup - urlao je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Youtube printscreen

- Ali to su vam gluposti, šta ima da izbegavate?! - upitao je Marko.

- Umesto da me voliš kao Boga, ti mi se us*ravaš! Stefane, za tebe pesma, što me j*beš, kad zna da će da me poremeti! Ja nisam smrad, nisam ološ! Kuće sam izgradio ljudima, uđem u rijaliti da mi neko kaže da sam g*vno, ova me ostavi što blejim sa nekim! K*rve neke u salon dolaze, bivši su bili do j*ja, pa šta sam ja? Šta ja loše radim, jesam li ja lud? Ja ne vidim šta loše radim! Svakome sam ovako titrao j*ja! Pa i da uradim nešto, pa progledaj kroz prste! - vikao je Ša.

Detaljnije pogledajte u videu:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.