BEZ BLAMA! MAJKA ZGODNE ZADRUGARKE IZNELA PONUDE ZA SVOJU ĆERKU: "Napolju je čeka BOGATI NEMAC!"
Aleksandra Nikolić, Foto: Instagram printscreen

detalji!

BEZ BLAMA! MAJKA ZGODNE ZADRUGARKE IZNELA PONUDE ZA SVOJU ĆERKU: "Napolju je čeka BOGATI NEMAC!"

Stižu joj ponude.

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić javnosti je postala poznata kao učesnica Zadruge, u kom je trenutno spajaju sa Markom Janjuševićem Janjušem, a njih dvoje odlučili su i da naprave svadbu u rijalitiju.

Sada se oglasila Aleksandrina majka i istakla da ne podržava tu ljubav i otkrila da Aleksandru napolju čeka bogati Nemac.

Aleksandra Nikolić
foto: Youtube

"Moja ćerka ni ne sluti šta je napolju čeka. Ona je mnogo dobra i Bog joj sada vraća tu dobrotu. Nju je zapazio jedan Nemac, on je investitor, ima oko trideset godina i nikada se nije ženio. Gledao je rijaliti i spazio je sada čeka da izađe", istakla je ona pa dodala:

"Moja sestra radi u Nemačkoj, poznaje ga. Kada mu je ona rekla da smo u rodu on nije pitao koliko košta samo da nas upozna".

Aleksandra je na početku Zadruge stupila u vezu sa Filipom Carom, a nakon raskida on je ispričao detalje o njenoj navodnoj aferi.

Aleksandra Nikolić
foto: Instagram printscreen

"Voleo bih da te pitam da li si bila u Dubrovniku na rođendanu sa prijateljicama ili si išla na jahtu na kojoj sam ja bio dva dana ranije, za 7.000 evra za šest dana na toj jahti, sa dve prijateljice? Plaćen je bio put u jednom i drugom smeru, to ste dobile i za troškove? Ti si u 4 ujutru izašla iz kombija koji je krenuo sa Zvezdare i došla lagano u Dubrovnik, preuzeta si u šipražju, ti ne znaš šta je Stradun, to je kao da ne znaš gde je Kalemegdan. Preuzete ste u 4 ujutru, došle ste na tu jahtu", rekao je tada Car, ali je Aleksandra sve negirala.

"Ne, apsolutno, bila sam u Dubrovniku na rođendanu, moja drugarica Marija je tamo slavila rođendan. Nisam posećivala Dubrovnik i nisam šetala, bila sam tamo na tri dana sa svojim prijateljicama", odgovorila je Nikolićeva.

(Espreso / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.