EVA RAS MISLILA DA ĆE UMRETI U EMISIJI, SVI BI GLEDALI JAVNU SMRT: Glumica se dotakla KONTROVERZNIH tema, ŠOK!
Foto: Youtube

AUUUU!

EVA RAS MISLILA DA ĆE UMRETI U EMISIJI, SVI BI GLEDALI JAVNU SMRT: Glumica se dotakla KONTROVERZNIH tema, ŠOK!

Na njene izjave ne može niko da ostane ravnodušan.

Objavljeno:

Eva Ras je glumica koja zbog svojh izjava izaziva veliku pažnju kako javnosti tako i medija.

Ona je otkrila je da se tokom skorašnjeg gostovanja u emisiji ,,Posle ručka” osećala toliko lose, da je mislila da će umreti.

“Vi novinari volite da pišete, peti put je pobedila rak, sedmi, a ja nisam pobedila, ali 20 godina živim sa tim. Taj rak ima svoje uzlazne i silazne faze, imala sam napad, što medicina ne zna šta je, raspad sistema. Pre tri dana mi je bilo jako loše, ali ja sam tako velika glumica, da sam bila u emisiji „Posle ručka“ i niko nije primetio da je meni zlo. Prvo sam pomislila da voditeljki Jovani Jakić javim da neću doći, a onda sam rekla sebi: ‘Ne, ti si pobožna Jevrejka, možda ti je Bog poslao da ideš kod Jovane, pa da umreš javno'”, rekla je Eva, pa se na kratko osvrnula na suicidalne misli i zašto je odlučila da ne oduzme sebi život.

Eva Ras
foto: youtubescreen

“Pitanje samoubistva je bilo zbog povređene sujete, da vas zovu kolege da aplicirate za nacionalnu penziju, a onda je ne dobijete. Na kraju sam odustala, ne mogu svake godine da tražim i da me pljunu svake godine da nisam zaslužna. Takav me je sram spopao i setila sam se Branka Ćopića koji je skočio sa Brankovog mosta, ali ne u vodu, nego na beton i mislila sam, ajde da mu se pridružim. Nisam se ubila zato što sam pomislila, ako se nisam ubila kada su mi javili da mi je umrla ćerka”, rekla je Eva.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.