Semir raskrinkao Gabrijelu: Spavala je starijim muškarcem za 100 evra!

raspirivanje vatre u Farmi

Semir raskrinkao Gabrijelu: Spavala je starijim muškarcem za 100 evra!

Na Farmi je došlo do nove svađe. Pinkove zvezde se već posvađale, a Maja Nikolić nije propustila priliku da se umeša
Objavljeno: 21:55h

Pre ulaska na Farmu, Semir je rekao da planira da raskrinka Gabrijelu i to je počeo da radi. Pevač samo što je došao u Lisović, već je uspeo da se posvađa sa bivšom devojkom. Ali, naravno, nijedna svađa ne može da prođe bez Maje Nikolić kao glavnog začina. Ona je stala na stranu Bugarke i otkrila joj kakve priče raspreda njen bivši.

Printscreen
Bombastična manekenka dolazi u Lisović! Starlete, stiže vam opasna konkurencija! - On je rekao kako si ti bila sa čovekom koji je '59 godište za 100 evra. Ja sam mu rekla da to nema veze, da je i moj bivši verenik bio 59 godište - branila je Maja Gabrijelu, ali je Pinkovu zvezdu ova informacija razbesnela.
Printscreen
Bojana Stamenov se prvi put zaljubila! Evo na koga je otkinula! (FOTO) - On treba sebi da puca u glavu jer je zadnjih godinu dana uvek bio prisutan kada sam svojim krvavo zarađenim novcem plaćala račune, stan i slala majci pare. Treba da mi se zahvali što nisam htela da pređem u Beograd kada je to tražio od mene i tako mu spasla brak i decu. To znaju i on i ona - kazala je Gabrijela vidno iznervirana. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.