TARA ĆE POLOMITI CELU ZADRUGU KADA BUDE ČULA ŠTA JE ŠA IZJAVIO: Još uvek misli na ženu, Ivana mu je stalno u glavi
Foto: RTV Pink printscreen

šok

TARA ĆE POLOMITI CELU ZADRUGU KADA BUDE ČULA ŠTA JE ŠA IZJAVIO: Još uvek misli na ženu, Ivana mu je stalno u glavi

Ostavljam jedan brak iza sebe. Svaki dan pomislim na suprugu i na sve što se desilo, to me jede

Objavljeno:

Nakon što je svoju, još uvek zakonitu suprugu, prevario sa Tarom Simov, reper Sha ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama.

Sha već neko vreme uživa u ljubavi sa rijaliti učesnicom Tarom Simov, međutim ne krije da često pomisli na svoju još uvek zakonitu suprugu Ivanu koju je prevario javno.

Ostavljam jedan brak iza sebe. Svaki dan pomislim na suprugu i na sve što se desilo, to me jede. I te kako se plašim i živim u nekom strahu. Plašim se osude komšija, okruženja. Ona ne zaslužuje nijedne sekunde da je povredim, videćemo kad dođe trenutak da se sretnemo, plašim se toga - rekao je Ša, pa dodao da neće ostaviti Taru, osim ako ona to ne odluči.

Tara Simov
foto: Youtube

Takođe, često se u rijalitiju potegne priča da li će Sha oženiti Taru i da li smatra da je ona sada žena njegovog života, ali on se nikada nije izjasnio povodom te teme. - Suviše je rano da pričam o tome da bih nekog oženio, ušao sam u vezu sa osobom koja je mlađa od mene 20 godina. Ko zna, možda će njoj dunuti kroz koji mesec, poznavajući takve osobe i sebe, pa šta, idemo dalje, nisam neko ko će da kleči i moli za oproštaj. Moja bivša supruga je odlučna u svemu, pa šta god da kaže, to je to. Teško mi je da kažem da je bivša. Sa Tarom su emocije, ne kajem se što sam sa njom - istakao je on.

(Espreso / IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.