SKANDALOZNO PONAŠANJE! SPRPSKA VODITELJKA JE PRED KAMERAMA SEKLA VENE, BILA JE OSUĐENA NA ZATVOR ČAK DVA PUTA!
Foto: Prinscreen

OKO NJE JE UVEK BILA DRAMA!

SKANDALOZNO PONAŠANJE! SPRPSKA VODITELJKA JE PRED KAMERAMA SEKLA VENE, BILA JE OSUĐENA NA ZATVOR ČAK DVA PUTA!

Sklopila je sporazum o priznanju krivice!

Objavljeno:

Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi" i voditeljka "Hepi" televizije, osuđena je navodno na šest meseci zatvora zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović, ali i na šest meseci zatvora zbog pretnji koje je uputila uredniku "Hepi" televizije, Milomiru Mariću.

Slađana je 2015. godine u pred kamerama rijalitija "Parovi" izvršila fizički napad na rediteljku Jelenu Golubović, zbog čega je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu doneta prvostepena presuda prema kojoj je osuđena na šest meseci zatvora, pisao je "Kurir".

Slađana Petrušić
foto: Nemanja Nikolić

Ova rijaliti učesnica i voditeljka se očigledno ni tada nije smirila, a usledile su i pretnje Milomiru Mariću. Kako je "Blic" saznao u tužilaštvu, Slađana je sklopila sporazum o priznanju krivice i u tom sporazumu stoji da je osuđena na 6 meseci zatvora sa proverom naredne dve godine. Prema informacijama od izvora iz tužilaštva, biće joj zabranjeno da dve godine prilazi Mariću kojem je, kako je "Blic" pisao, pretila da će ga prebiti.

Inače, Slađana je mnoge šokirala kada je u emisiji na "Hepi" televiziji pred svima presekla vene. Incident se desio u vili "Parova" , a Hitna pomoć je odmah došla na lice mesta. Slađana je nakon incidenta bila zbrinuta u KBC Zemun, a kako se dalje navodi, u njenom slučaju nije bilo hirurske intervencije već samo previjanja rane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.