LJUBI DEVOJKU KOJA SE PRE NJEGA PODALA DVOJICI MUŠKARACA IZ RIJALITIJA: Tomović žestoko ponižen!
Foto: printscreen

pazi šta pričaš!

LJUBI DEVOJKU KOJA SE PRE NJEGA PODALA DVOJICI MUŠKARACA IZ RIJALITIJA: Tomović žestoko ponižen!

On nije osvetoljubljiv!

Objavljeno:

Dok je Fran Pujas bio u vezi sa Paulom Hublin, Vladimir Tomović ga je često provocirao da ljubi devojku sa koje se još nisu sprale izlučevine Tome Panića.

Sada je Tomović u vezi sa Paulom, a gledaoce je zanimalo da li će Fran sada govoriti Vladimiru da on ljubi devojku na kojoj su i njegove i Tomine izlučevine.

– To je njegova stvar što je on to meni radio. To je on meni radio iz nekih ličnih sukoba koje smo imali ja i on. To njemu na dušu, ja to njemu neću raditi. Mislim da on to dobro zna, a i nema potrebe da ja to njemu govorim - rekao je Fran i dodao:

Paula Hubin, toma panić
foto: Printscreen

– I neću samo zbog njega, nego neću i zbog Paule. Šta ću ja sada njima, ja sam bio sa njom. Nema uopšte potrebe. Ni u jednom trenutku neće to doživeti od mene.

– Ja sada ne znam Fran, jesi li ti dobro? - rekao je Tomović Franu i potom je počeo da se pravda da on nije često provocirao Frana, međutim, snimci na društvenim mrežama postoje u vezi svega toga.

– Ko bi smeo da se suprotstavi devojci koja ga bije, a uz to je i voli - rekao je Tomović i tako još jednom pokušao da isprovocira Frana, ali Pujas nije reagovao na ove provokacije.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.