MIŠEL ISPRIČAO JEZIVE DETALJE O MILJANI: Pomenuo pretnje, pištolje i ucenu, ali onda ODBIO poligraf! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hmm

MIŠEL ISPRIČAO JEZIVE DETALJE O MILJANI: Pomenuo pretnje, pištolje i ucenu, ali onda ODBIO poligraf! (VIDEO)

Kako se povukla tema da i Mišel ide na poligraf, on je sada otkrio da li želi da ide, pa se dotakao i toga šta mu je Miljana radila u prošlosti

Objavljeno:

Mišel Gvozdenović je danas bio kod Drveta mudrosti gde je govorio o poligrafu, na koji ide Miljana Kulić.

Kako se povukla tema da i Mišel ide na poligraf, on je sada otkrio da li želi da ide, pa se dotakao i toga šta mu je Miljana radila u prošlosti.

- Nema potrebe da se ja ikome dokazujem. Ja sam sa mojom porodicom prošao sve i svašta sa njom. Odlučio sam da nemam šta kome da se dokazujem, niti da želim to. Ne želim da bacam novac koji se mukom zarađuje - rekao je Mišel i odbio poligraf.

- Ja nisam imao mir od nje, ona je mene uhodila, bacala mi stvari po dvorištu, jurila me, vređala. Ona je mene i moje roditelje maltretirala. Ona je išla na groblje mojih predaka. Pretila mi očevim pištoljem. Mnogo me vređa kada ljudi pominju da sam ja ovde na konto nje, a ja sam 12 godina aktivan kao pevač. Ja se nadam da se ovo sa Miljanom neće više dešavati. Želim normalno da odem u svoju kuću, na moj nastup - rekao je Mišel.

- Ona govori laži, priča da smo je ja i moja porodica tukli i maltretirali. Da sam ja vređao njenu majku, ja ne znam gde ona živi. Ja ne znam ništa o njoj, oni svašta pričaju i da sam ja bio sam njom u nekoj vezi. Daleko bilo, ona je meni napravila pakao od života - ispričao je Mišel.

(Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.