BLAM! MAJA MARINKOVIĆ PRAVILA SKANDALE PO HOTELU?! Skidala se, URLALA, gosti je prijavili zbog UZNEMIRAVANJA
Maja Marinković, Foto: Printscreen

haos!

BLAM! MAJA MARINKOVIĆ PRAVILA SKANDALE PO HOTELU?! Skidala se, URLALA, gosti je prijavili zbog UZNEMIRAVANJA

Prema pisanjima medija, starleta je pre ulaska u rijaliti napravila skandal u jednom hotelu.

Objavljeno: 16:31h

Maja Marinković trenutno je jedna od učesnica Zadruge, a uprkos njenom boravku u rijalitiju, u javnost je isplivala informacija da je letos navodno zbog neprimerenog ponašanja izbačena iz jednog hotela na Kopaoniku.

Starleta je odsela u jednom od luksuznih hotela, a kako navodi izvor, ona je svakodnevno uznemiravala goste, koji su tražili da zadrugarka bude izbačena.

Maja Marinković
foto: Printscreen

"Maja je planirala da se na Kopaoniku odmori desetak dana pred ulazak u rijaliti, ali je zbog pritužbi gostiju hotela u kojem je odsela ranije morala da prekine svoj odmor. Odabrala je hotel u kojem uglavnom odsedaju porodice sa decom, ali to Maju nije sprečilo da se ponaša kao da je kod svoje kuće", počinje priču izvor koji je zatekao na licu mesta i dodaje da je Marinkovićeva navodno pravila probleme na svakom koraku.

"Bila je glasna i bahata, remetila je odmor ostalih gostiju. Ponašala se kao razmažena, umišljena zvezda i već prvih dana gosti su počeli da se žale osoblju hotela da ne mogu od Maje na miru ni da obeduju, a kamoli da se odmore. Međutim, to nije bilo ono što je izvelo goste hotela iz takta, već činjenica da se Maja oglušila o svaku molbu osoblja hotela. Umesto da se smiri, Maja se nakon doručka skidala u majušni bikini i terala svoju prijateljicu da je fotografiše po celom hotelu. Scena koja je prelila čašu dogodila se na bazenu hotela, kada je Maja pozirala u oskudnom bikiniju, zanemarujući to što su se u tom trenutku oko nje nalazila deca. Guzila se, pućila, nameštala gole sise, navlačila tanga gaćice i zgražavala ljude oko sebe", nastavio je.

Maja Marinković
foto: Youtube

Izvor je zatim dodao da su gosti hotela odlučili da reagujun i zahtevaju da starleti bude ukinut aranžman i boravak.

"Zbog svega toga roditelji koji su sa decom odseli u tom hotelu tražili na kraju da Maja bude izbačena. Kao argument gosti su navodili to što su na odmor došli i platili da uživaju u miru i vremenu s porodicom, te da nisu očekivali neprijatnost koju je Marinkovićeva priredila, pogotovo ne golotinju, glasan smeh, sunčanje sa otkopčanim bikinijem", kaže izvor i dodaje da Maja nije želela da ode iz hotela i da se ružno ponela prema recepcionerki koja joj je saopštila da mora da ode, te se pozivala na "moćne prijatelje".

"Maja se prilično razbesnela kada joj je bilo rečeno da se pokupi i ode, pa je zapretila otkazom recepcionerki i pozivala se na svoje 'moćne' prijatelje. Međutim, niko nije želeo da stane na njenu stranu, pa se vrlo brzo pokupila iz hotela i otišla za Beograd", zaključio je.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.