"KAD BIH UŠLA U ZADRUGU, NE BI MU BILO DOBRO"!RAT UZMEĐU TARINE MAME I KRISTIJANA:Spasila mu život od SIGURNE SMRTI
Miroslava Simov, Foto: RTV Pink printscreen

RAT!

"KAD BIH UŠLA U ZADRUGU, NE BI MU BILO DOBRO"!RAT UZMEĐU TARINE MAME I KRISTIJANA:Spasila mu život od SIGURNE SMRTI

Dotakla se kriminalne prošlosti

Objavljeno:

Miroslava Simov, majka zadrugarke Tare Simov, spasila je život Kristijanu Goluboviću devedesetih godina, koga su žestoki momci hteli da ubiju zbog neraščišćenih računa. U to vreme na beogradskim ulicama nalazili su se mnogobrojni kriminalni klanovi, jednom je pripadao sadašnja rijaliti zvezda, a drugom kum Tarine majke sa kojim je imao konflikt.

Miroslava Simov
foto: RTV Pink printscreen

Izvor, koji je bio upućen u celu priču, ističe da je sukob kulminirao, kada je Miroslavin venčani kum iz drugog braka, potegao pištolj na Kristijana i njegovu ekupu. Do većeg incidenta nije došlo, jer se sama Miroslava isprečila ispred svog kuma i molila ga da ne puca na njega. Stalno je ponavljala da je i Kristijan nečije dete. Nju je njen kum poslušao, a Kristijan se povukao iz tog kraja, tako da se situacija među njima smirila na određeno vreme,.

Inače, Kristijan je pre određenog vremena u "Zadruzi", potvrdio da poznaje Tarinu majku iz prošlosti, ali o njoj nije imao lepe reči niti je pomenuo da joj je spasio život.

Krisijan Golubović
foto: RTV Pink printscreen

- Njena majka bila je narkomanka, nikakva, brate, ja nikad nisam hteo ništa da kažem, zbog nje. Njenu kevu je drndalo pola Beograda! Kao što Taru d...ju po rijalitijima, tako su njenu mamu razvlačili po Beogradu - rekao je tada Kristijan.

Tarina mama bila je vidno iznenađena ovom informacijom.

- Tačno je sve to što ste čulii. Istina je da sam ja Kristijanu spasila život pre 25 godina. Moj venčani kum je hteo da završi sa njim. Da nije bilo mene, Golubović sad ne bi bio među živima. Isprečila sam se ispred pištolja svog kuma. Ja sam se tad družila sa pravim žestokim momcima, ovo sad je smešno. Svima njima sam bila kao mlađa sestra, da ne spominjem sad njihova imena, ljudi znaju sve - u dahu je rekla Miroslava.

Tara Simov
foto: Youtube

Ona kaže da je iznenađena što je Kristijan vređa po rijalitiju, ali da je to verovatno što ne može da je poveže sa tim događajem, jer je tada imala samo sina.

- Mi bismo probili estradno nebo, kada bismo gostovali u nekoj emisiji zajedno, ja o njemu eseje mogu da napišem. To je razlog što priča loše o meni, nije shvatio ko sam ja. Kad bih ja ušla u "Zadrugu", ne bi mu bilo dobro - završila je majka Tare Simov.

(Espreso / Kurir / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.