ŽIVOT JE NIJE MAZIO! VAŽILA JE ZA NAJLEPŠU GLUMICU HRVATSKE, OBELEŽILE SU JE VELIKE TRAUME: Spavala na stepeništu!
Mia Begović, Foto: printscreen

drama!

ŽIVOT JE NIJE MAZIO! VAŽILA JE ZA NAJLEPŠU GLUMICU HRVATSKE, OBELEŽILE SU JE VELIKE TRAUME: Spavala na stepeništu!

Nije joj bilo lako u tim momentima

Objavljeno:

Čuvenu hrvatsku glumicu Miu Begović život nimalo nije mazio.

Mia je, naime, važila je za jednu od najlepših žena na prostoru bivše Jugoslavije. Glumila je u brojnim pozorišnim predstavama, filmovima i serijama, a najpoznatija je po ulogama u serijama "Ponos Ratkajevih" i "Vila Marija".

Prvi put se udala 1990. godine za vaterpolistu Ronalda Lopatnija. Njih dvoje su bili u braku manje od deset godina i dobili su ćerku Maju Lenu.

Mia Begović
foto: printscreen

Nakon razvoda, 2004. godine Mia se ponovno udala, ovaj put za preduzetnika Željka Žnidarića, a ljubav je trajala šest godina, nakon čega je usledio još jedan rastanak.

Iako se činilo kao da će se Mia i Željko rastati u dobrim odnosima, par je 2012. punio novinske stupce dramom koju su proživljavali u borbi oko stana u u Zagrebu gde su zajedno živeli.

Dok je Mia na dalekoj Kostariki snimala rijaliti "Survajver", Željko je u u njihovom stanu promenio brave tako da glumica više nije mogla da uđe. Nekoliko dana spavala je na stepenicama pred ulaznim vratima.

Mia Begović
foto: Printscreen Youtube

Ipak, najveći životni udarac za Miu Begović bila je smrt njene sestre Ene, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2000. godine, a u istom automobilu bila je i Enina tada jednomesečna ćerka Lana, koju je dobila u braku sa Josipom Radeljakom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.