ZADRUGARKIN OTAC POKUŠAO DA ILEGALNO PRENESE PORUKU ĆERKI: Sprečen je veliki SKANDAL, sve se sada zna!
Foto: printscreen

šok

ZADRUGARKIN OTAC POKUŠAO DA ILEGALNO PRENESE PORUKU ĆERKI: Sprečen je veliki SKANDAL, sve se sada zna!

Čim je uplovila u romansu sa Tomovićem, oglasio se Paulin otac

Objavljeno:

Paula Hublin obeležila je četvrtu sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojim turbulentnim odnosom sa Franom Pujasom. Nedavno je raskinula sa Franom i upustila se u vezu sa vezu sa Vladimirom Tomovićem.

Čim je uplovila u romansu sa Tomovićem, oglasio se Paulin otac.

- Nisam ispratio, tako da ne znam šta se dešava, ali su mi javili da se polemiše kako ne podržavam Vladimira. To nije istina, ja nigde nisam izjavio ništa o njemu, jer ne poznajem čoveka. On je rijaliti igrač i to svi znaju, to ni on sam ne krije, ali se i Paula u tome dobro snalazi. Od samog početka je pročitala kako se to radi i dan-danas se priče vrte oko nje. Ne podržavam samo ono sa Tomom Panićem, kao ni psovke sa Čorbom, a mislim da je ovo sa Tomovićem obostrana igra. Izaći iz jedne veze i odmah se upustiti u drugu, to samo u filmovima postoji. Sigurno je neki dogovor. Takođe mislim da se Tomović postavio zaštitnički prema njoj, nakon raskida sa Franom. Jer ju je on nazvao "ku*vicom", a uvek posle raskida joj se vraćao, dolazio u krevet. Vladimir se tu postavio zaštitnički - rekao je Paulin otac za domaće medije.

Međutim, došli smo do informacija da njen otac ne podržava njenu vezu sa Vladimirom. Di-džej Đolix večeras je posetio redakciju portala Srbija Danas i otkrio nam da večeras ulazi u "Zadrugu" kako bi zabavio učesnike rijalitija na žurki. Tom prilikom podelio je sa nama kroz kakvu proceduru prolazi svakog utorka pred ulazak na imanje

Paula Hublin
foto: Print Screen Youtube

Nakon što smo najavili njegov ulazak večeras na imanje, di-džej Đolixa je kontaktirao Paulin otac koji ga je zamolio da joj prenese informaciju da prenese njegovoj naslednici da porodica ne podržava njenu vezu sa Tomovićem.

- Reci joj da se skloni od Tomovića, ako želi da je neko sačeka kod kuće. Da prestane da ide od muškarca do muškarca i iz veze u vezu - poručio je Paulin otac di-džej Đolixu.

Di-džej mu je poručio da nije u mogućnosti to da uradi jer je strogo zabranjeno da se unosi informacije iz spoljnog sveta. Poznato je da Đolix svakog utorka podigne atmosferu do usijanja, ali da poštuje pravila koja je odredila produkcija. Svojim ulaskom zabavi zadrugare, profesionalno odradi svaku žurku i ne komunicira sa učesnicima rijalitija.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.