KUMA NAJINTRIGANTNIJE UČESNICE ZA ESPRESO: Otkriva zašto Teodoru ne vole žene i čega se BOJE!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

espreso intervju!

KUMA NAJINTRIGANTNIJE UČESNICE ZA ESPRESO: Otkriva zašto Teodoru ne vole žene i čega se BOJE!

Ovako ona komentariše celu situaciju.

Objavljeno:

Zadrugarka Teodora Bilanović je u ovom trenutku jedna od najintrigantnijih učesnica rijalitija popularnog šoua na "Pinku". U poslednje vreme sve je više zadrugarki koje baš nju napadaju.

Kontakirali smo Teodorinu kumu Dajanu i želeli smo da čujemo njen stav šta ona misli o svim tim napadima i da li Teodoru sada daleko više napadaju zbog toga što je ona postala bliska sa Franom Pujasom.

zabava, zadruga, teodora bilanović
foto: printscreen

– Mislim da je većini, ako ne i svim devojkama u kući kao prvo najbitniji izgled samim tim čim je Teodora ušla u kuću osetile su se ugroženim jer je ona prirodno lepa i zgodna devojka. To je što im je prvo zasmetalo bez da je i upoznaju. Onda tu dolaze i neke druge osobine koje Teodora poseduje, a one ne, od elokventnosti, suzdržanosti, smirenosti, odgoja, obrazovanja, talenta, pa na kraju krajeva kulture koja bi trebala da se podrazumeva, ali vidimo da to nije slučaj kod većine njih. Svi imamo mane, naravno, tako i ona, ali razlika je vidljiva u svakom pogledu između nje i većine devojaka i devojke su toga svesne. Samim tim šta god Teodora uradi i kaže stavljaće se pod lupu i tražiće se mane. Ali mislim da je ona toga svesna i da je to puno ne dotice, a i ne treba. Dakle bila to priča između nje i Frana trenutno ili bilo koja druga sasvim je nebitno uvek će se isto ophoditi.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.