PRESLIKANE SU, KAO JAJE JAJETU: Svi pogledi su bili uprti u pevačicu, pomešali je sa Kloi Kardašijan!
Foto: instagramscreen

AUUUU!

PRESLIKANE SU, KAO JAJE JAJETU: Svi pogledi su bili uprti u pevačicu, pomešali je sa Kloi Kardašijan!

Kloi je dobila dvojnicu!

Objavljeno:

Na sinoćnoj dodeli prestižnih Gremi nagrada, u Staples centru, u Los Anđelesu, svi su bili ubeđeni da se pojavila i Kloi Kardašijan. Ipak, izgleda da je bogata starleta samo dobila dvojnicu!

Naime, na crvenom tepihu pojavila se mlada pevačica Maren Moris, koja je izuzetno potsećala na Kloi. Sa sličnom frizurom i šminkom, u roze, dugoj haljini, za mladu Moris svi su prokomentrisali da je ista Kardašijanka.

“Je l ovo Kloi Kardašijan?”, “Mislila sam da je ovo Kloi Kardašijan”, “Žena izgleda kao miks Kloi Kardašijan i Keli Klarkson”, “Čekajte, vi meni želite da kažete da ovo nije Kli Kardašijan?”, samo su neki od komentara na račun njene neverovatne sličnosti s jednom od rijaliti sestara.

Pevačica se na dodeli pojavila u svilenoj haljini brenda “Dolce & Gabbana” s dubokim dekolteom i srebrnim detaljima, a svi su pored njenog lica, gledali i u njene grudi.

Inače, Moris je s Džonom Majerom na dodeli Gremija izvela pesmu “The Bones” i oduševila sve prisutne, a njenu neverovatnu sličnost sa Kloi Kardašijan.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.