NAKON ŠTO JE ZOLA IZBAČEN, DEŠAVA SE NEŠTO BITNO! Počinje kroz koji minut, takmičari ni ne slute šta ih čeka!
Foto: printscreen

au

NAKON ŠTO JE ZOLA IZBAČEN, DEŠAVA SE NEŠTO BITNO! Počinje kroz koji minut, takmičari ni ne slute šta ih čeka!

Publika je odlučila da želi da izbaci Lazara Čolića Zolu sa velelepnog imanja. Čim je stigao u studio, on je imao zadatak da izabere ovonedeljnog vođu. Tu titulu dodelio je svom prijatelju Vladimiru Tomoviću

Objavljeno:

Sinoć su duplirani glasovi Mini Vrbaški nakon pobede koju je odnela u igrici koju je organizovao Veliki šef. Darko Tanasijević ubrzo je saopštio zadrugarima presek stanja glasova publike.

Publika je odlučila da želi da izbaci Lazara Čolića Zolu sa velelepnog imanja. Čim je stigao u studio, on je imao zadatak da izabere ovonedeljnog vođu. Tu titulu dodelio je svom prijatelju Vladimiru Tomoviću.

Kao što to obično biva ponedeljkom, vođa će večeras imati zadatak da odabere potrčke i omiljenu osobu. S obzirom na to da je nedavno stupio u vezu sa Paulom Hublin, mnogi spekulišu da će mu ona ove nedelje praviti društvo u hotelu. Međutim, Vladimir je već imao nekoliko neočekivanih odluka u četvrtoj sezoni rijalitija, te niko ne može ni da pretpostavi koga će izabrati za potrčke.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Milan Milošević oglasio se na svom Instagram profilu, gde je najavio da se gledaoci pripreme jer ih večeras očekuje još jedna uzbudljiva noć. On je najavio svoj ulazak na imanje kako bi sa zadrugarima nakon izbora potrčka i omiljene osobe, pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući koje su se dešavale tokom prethodne sedmice.

S obzirom na to da čitava Srbija bruji o javnoj preljubi Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, može se očekivati da će ovo biti jedna od glavnih tema tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ostaje nam da ispratimo šta će se dešavati na imanju u Šimanovcima tokom noći.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.