DNO DNA! OGLASILI SE I POZNATI O AFERI KOJA TRESE CEO REGION: Tara i Ša na RUBU SRAMA!
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, Foto: youtubescreen

sramotno!

DNO DNA! OGLASILI SE I POZNATI O AFERI KOJA TRESE CEO REGION: Tara i Ša na RUBU SRAMA!

Oni su otvoreno i bez ustručavanja progovorili o temi koja trese ceo region

Objavljeno:

O aferi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša bruji region, a pogotovu nakon što su njih dvoje odlučili da ozvaniče njihovu vezu, te su strastvenim poljupcima pokazali i dokazali svoje emocije, zbog čega su mnogi ostali šokirani.

Podsetimo, da je Nenad samo dva dana ranije saznao da je njegova supruga Ivana Aleksić poručila da želi da se razvede od repera, što mu je dalo zeleno svetlo da se upusti u romansu sa Tarom.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: RTV Pink printscreen

Pink.rs odlučio je da kontaktira čuvenu grupu iz Zadruge 3, III2 i sa njima prokomentarisali kakvo je njihovo mišljenje o svemu što se desilo.

Pevač i bivši zadrugar Milan Petković, koji je pre svega bio šokiran na ovu informaciju, a onda kada je došao sebi nam je prokomentarisao kako njemu sve to izgleda.

- Pa iskreno, razočaran sam malo u Taru, nisam očekivao da ce oboje ići do kraja. Žao mi je Ivane, dobra je devojka, poznajemo se, jedno vreme sam se šišao stalno kod njih u salonu. Šta je tu je, Tara je moj prijatelj i ja ću morati da je ozbiljno kritikujem kad izađe, nije smela sebi ovo da dozvoli. Nemam više nikakav komentar - završio je pevač.

Milan Petković
foto: Printscreen

Pink.rs je pokušao da stupi u kontakt i sa Tarinim bivšim dečkom Matejom Matijevićem koji nije hteo da se odazove pozive, a već nekoliko puta isticao je da ne želi više da komentariše zadrugarkine poteze. Međutim, podsetimo, da se Mateja oglasio za Pink.rs kada ga je Ša uvredio, što je kod Tare izazvalo bunt, te je došlo do ozbiljnog sukoba, što možete pročitati u nastavu.

Bivši zadrugar i voditelj emisije ,,Pitam za druga", Stefan Kandić Kendi nije želeo da komentariše sam čin, ali je imao poruku za Taru.

- Tara je moja prijateljica bila u rijalitiju, ne bih želeo da se mešam u njene odluke, ona zna najbolje kako se oseća i šta radi, ako je ona srećna, to je bitno. Neko je zbog svega toga povređen, ali ja verujem da svako ima svoju sreću i da će je i ta žena naći sa pravim čovekom - izjavio je Kendi.

(Espreso / 24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.