ZAHUKTAVA SE! NADEŽDI PREKIPELO PA REŠILA DA TUŽI I TOMINU MAMU: Dosta joj je više LINČOVANJA i hajki!
Nadežda i Toma, Foto: prentscreen/youtube/TV PINK

rat!

ZAHUKTAVA SE! NADEŽDI PREKIPELO PA REŠILA DA TUŽI I TOMINU MAMU: Dosta joj je više LINČOVANJA i hajki!

Biljićeva definitivno rešila da presavije tabak

Objavljeno: 11:24h

Nakon Nadeždinih brojnih svađa kako u rijalitiju tako i van njega sa Tomom i njegovom porodicom i iznošenje prljavog veša u javnost o tome kako su se oni ponašali, Biljićeva je po svemu sudeći stavila tačku na sve to i rešila da se osveti Tomi i njegovoj majci.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen

Naime, Biljićeva je objavila na Instagram takozvani stori povodom jednog novinskog natpisa i izrekla brojne optužbe na račun Tome i njegove majke kao i da su oni umešani u linč i hajku koja se vodi protiv nje.

Nadežda Biljić
foto: Instagram printscreen

- Za ovo će mama dobiti tužbu, a Tomislava tek treba da stigne kazna, više nemam pardona, pošto me pravite ludom i ku*vom sve novine koje su to pisale i sve što su Jasmina i njen sinčić pisali biće krivično gođeni. Ja da budem seljanka i jadnica koja oprašta ku*ve i zaljubljenost u svoju majku više neću! Dosta je!!!! I ne pišite mi ništa jer nikome neću odgovoriti, dosta je više sa linčom na mene od strane svih!!!! - napisala je Nadežda u pomenutoj objavi, a mi možemo zaključiti da su oni stavili tačku na njihov odnos i da će sve ovo dobiti epilog na sudu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.