POZNATA PEVAČICA SE VERILA: Napunila je 40 godina i rekla DA, ali ZAUVEK!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

opa

POZNATA PEVAČICA SE VERILA: Napunila je 40 godina i rekla DA, ali ZAUVEK!

Ove divne vesti Paris je podelila i na društvenoj mreži Instagram i obradovala sve pratioce

Objavljeno:

Paris Hilton se danas, na svoj 40. rođendan, verila sa emotivnim partnerom Karterom Reumom, koji je posle godinu dana zabavljanja odlučio da je zaprosi baš na njen rođendan! Očekivano, slavljenica je pristala, te je usledilo duplo slavlje!

Ove divne vesti Paris je podelila i na društvenoj mreži Instagram i obradovala sve pratioce. Hiltonova je za ovu priliku obukla belu haljinu, a onda je njen emotivni partner kleknuo u belom odelu i zaprosio je skupocenim smaragdnim prstenom koji je dizajniraol Žan Duse, praunuk Luija Kartijea.

Lepe vesti je sa fanovima širom sveta podelila lično Paris, putem svog naloga na Instagramu. Popularna plavuša je za ovu priliku obukla belu haljinu, a Karter je potom pred njom kleknuo u belom odelu i zaprosio je skupocenim smaragdnim prstenom, koji je dizajnirao praunuk Luija Krtijea, Žan Duse.

Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate, već to i osećate. Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog sastanka, a za moj rođendan ugovorio je posebno putovanje u tropski raj. Dok smo šetali na večeru duž plaže, Karter me je odveo do kabane ukrašene cvećem i kleknuo je na jedno koleno. Rekla sam „da”, „da” zauvek. Ne postoji niko s kim bih radije provela ostatak života – napisala je Paris u objavi na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.