VELIKI BRAT! VEZA O KOJOJ JE BRUJAO REGION:Ušla je u rijaliti i zaljubila se u 13 godina STARIJEG,sećate li je se?!
Veliki brat, Foto: Printskrin/B92

burna veza

VELIKI BRAT! VEZA O KOJOJ JE BRUJAO REGION:Ušla je u rijaliti i zaljubila se u 13 godina STARIJEG,sećate li je se?!

Ovo sigurno niste znali...

Objavljeno: 09:03h

Pre više od decenije bliznakinje iz Makedonije Violeta i Kristina Raleva učestvovale su u rijalitiju "Veliki brat", a njihova neposrednost i šarm privukla je pažnju celog regiona.

U rijaliti je najpre ušla Violeta i otvorenošću je osvojila velike simpatije publike. Desila joj se i velika ljubav na malim ekranima sa Karlom Zagorcem.

Karlo Zagorac, Violeta Raleva
foto: Printscreen

I kako obično biva kada je velika strast u pitanju, veza Karla i Violete bila je veoma burna. U trenutku kada su se stvari među njima zahuktvala u šou je ušla njena sestra bliznakinja Kristina.

Viki je u tom trenutku imala 20, a Karlo 33 godine, a romansu otpočetu pred kamerama nastavili su i u spoljnom svetu. Karlo je mnogo vremena provodio kod Violete u Skoplju, te su u jednom trenutku tamo iznajmili i stan u kom su otpočeli zajednički život.I pored velikih planova o kojima su svi brujali, usledio je raskid. Kako je Karlo tada izjavio za medije, glavni razlog je bila razlika u godinama.

Karlo Zagorac, Violeta Raleva
foto: Printscreen Youtube

Nakon Velikog brata sestre Raleva bile su veoma praćene. Dale su niz intervjua za naše i makedonske medije, deo priče postali su i njihovi roditelji, a onda su se povukle iz javnosti. Na društvenim mrežama delile su tek poneki detalj iz privatnog života, pa je tako u jednom trenutku Kristina objavila da se udala, a Violeta da se verila. I Viki se 2013. udala. Njen bivši, Karlo, takođe je već nekoliko godina u srećnom braku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.