SADA JE SVE JASNO! Sa Igorom je gotovo?! PROGOVORIO SEVERININ VINAR I OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA PEVAČICOM!
Foto: printscreen

opa!

SADA JE SVE JASNO! Sa Igorom je gotovo?! PROGOVORIO SEVERININ VINAR I OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA PEVAČICOM!

Predstvaljala ga ko telohranitelja!

Objavljeno:

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA Splitska pevačica navodno je bila često viđen gost kod Tomislava, kažu dobro upućeni izvori. Piše se i da će se uskoro preseliti kod njega, no on sa smeškom sve demantuje.

Mediji su se raspisali kako će se Severina Kojić (48) uskoro preseliti kod vinara Tomislava Voštinića (38) iz Graberja Ivanićkog kraj Ivanić Grada.

Upravo onde je pevačica često provodila slobodno vreme, kažu dobro upućeni izvori, a letos su i krstarili zajedno. Tad ga je Seve predstavljala kao telohranitelja

Severina Kojić
foto: printscreen

S obzirom na to da se sa suprugom Igorom Kojićem (33) nije videla skoro godinu dana, mnogi se pitaju je li njihovu braku došao kraj. Ipak, ovi zadnji podaci o tome kako se Seve seli kod Tomislava nisu baš bezazleni jer potencijalno znače dve stvari. Prva je ta da ljubav između vinara i Splićanke cvate, a druga da je brak s Igorom gotov.

Već neko vreme se šuška kako nešto ne štima u njihovom braku, a tome u prilog ide njihov najnoviji potez - izbrisali su poslednje zajedničke fotografije na Instagramu. Kako bi se saznalo je li istina da će Severina pakirati svoje stvari i raspremati kofere u Tomislavovoj kući, 24sata.hr je pozvao vlasnika vinarije, koji je kratko poručio:

- Nije istina da se Severina seli kod mene.

tomislav voštinić
foto: Printscreen Instagram

O tome da je pevačica bliska s Voštinićem počelo se sve glasnije pričati krajem novembra prošle godine. Krajem leta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svedoči fotografija na njezinoj društvenoj mreži, koju je objavila 19. septembra. Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala okružena najbližim prijateljima, novim/starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom, s kojom se intenzivno družila ovo ljeto na moru, PR-kom Vedranom Vasić i nećakinjom Mijom Popović, koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku. Voštinić se nedavno razveo od Dunje Miklaužić, kćeri poznatog moslavačkog vinara Marka Miklaužića. Tomislava su prozvali vinarom koji na svijetu najbolje poznaje moslavačku sortu škrlet. Ipak, nije završio za vinara, nego se za taj posao dodatno školovao.

- Inače sam optičar po struci i radio sam šest godina u optici. Celo vreme dok sam radio u optici obilazio sam tadašnje vinske evente - udruge, zabave uz vino. Istovremeno je i doma bilo posla preko glave jer je deda počeo povećavati nasade. I tad je kucnuo trenutak i odlučio sam uz pomoć dede krenuti u ozbiljnu proizvodnju - ispričao je. Severinin tim prošle godine se pravdao da njihova šefica nije u vezi ni s kim s obzirom na to da je još formalno u braku s Kojićem.

- Hteli bismo vas informisati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - javili su. Pevačica se s vremena na vreme zna prisetiti nekih svojih koncerata, ali Igora ne spominje.

Igor Kojić, Severina Kojić
foto: Public

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.