STRASNA AKCIJA NA PLAŽI! VAĆARENJE USRED BELA DANA: Madonina ćerka NE BIRA mesto ni vreme! (FOTO)
Madona, Foto: Profimedia

VRELO

STRASNA AKCIJA NA PLAŽI! VAĆARENJE USRED BELA DANA: Madonina ćerka NE BIRA mesto ni vreme! (FOTO)

Lepotica je na plaži pokazala vitku liniju tela, kao i sve svoje atribute.

Objavljeno: 12:44h

Madonina ćerka Lurdes Leon (24) je uslikana u minijaturnom bikiniju na plaži u Meksiku, a tom prilikom se nije razdvajala od dečka s kojim provodi dosta vremena u poslednje vreme.

Madona
foto: Profimedia

Naime, 24-godišnja lepotica je svoju figuru istakla u nikad manjem bikiniju, pa je u prvi plan istakla svoju guzu, u koju su gledali svi prisutni na plaži.

Ona je sve vreme pričala s prijateljima, a nije prestajala da ljubi svog dečka Džonatana Pugliu i da mu se umiljava. Zaljubljena Lurdes sada ima crvenu boju kose, a fanovi kažu da je vatrena kao i njen karakter.

Lurdes Leon
foto: Profimedia

Mlada Lurdes je krenula maminim muzičkim stopama, a čini se da joj ni oskudne odevne kombinacije nisu strane i vodi se rečenicom "što manje, to bolje", baš kao i "kraljica popa".

Džonatan nije skidao ruke sa Lurdes, a uživali su u ispijanju osvežavajućih pića i razmenjivali nežnosti na ležaljci, ne obazirući se na znatiželjne poglede drugih ljudi na plaži.

1 / 5 Foto: Profimedia

Par je zajedno četiri godine, ali prema najnovijim pisanjima stranih medija, Madona se i dalje upliće u njihov odnos i zabrinuta je za ćerku.

- Stalno je zove telefonom i ispituje je kako stoje stvari među njima. Želi da zna da li će se veriti i želi da izlaze s njom i njenim dečkom Ahlamalikom Vilijamsom. Jako je intenzivna što se tiče uloge majke, a Lurdes iako ceni njezinu zabrinutost, smatra da ponekad malo preteruje - izjavio je izvor blizak njima.

Lurdes je najstarije Madonino dete, a ima petoro braće i sestara, od kojih je četvero usvojeno, dok je Roko jedini Madonin biološki sin, kog je dobila s rediteljem Gajom Ričijem.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.