TRAUMA! JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! ZADRUGARKU pokušala da siluju TRI MUŠKARCA, DRŽALI joj je NOŽ POD GRLOM!
Nataša Radan, Foto: Pritnscreen Youtube

TRAUMA ZA CEO ŽIVOT...

TRAUMA! JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! ZADRUGARKU pokušala da siluju TRI MUŠKARCA, DRŽALI joj je NOŽ POD GRLOM!

Nataša je iznela šokantne detalje iz svog života...

Objavljeno:

Učesnica četvrte sezone Zadruge Nataša Radan doživela je veliku neprijatnost kada je napadnuta dok je putovala za Beograd iz Leskovca od strane trojice muškaraca.

Nataša Radan
foto: Printscreen

Kako se saznalo, nju su trojica muškaraca pokušali da je siluju čim se smestila u autobus a uspela je da se odbrani kada je jedog od njih šutnula u međunožije i počela da vrišti na sav glas.

Ona se dugo borila sa traumom koju je navukla nakon što su je napali manijaci. Bila je četvrta godina srednje škole a u Beograd je krenula drugarici u posetu. Ušla je u autobus, smestila se na jedno od zadnjih sedišta i stavila slušalice. Imala je naočare i nije primetlia da su je tri lika pratila još od kad je čekala autobus na peronu da dođe. Pustila je muziku oni su se mirno smetili iza nje i sve isplanirali. Jedan je seo na sedište ispred nje a ovaj što je bio iza stavio joj je ruku da ne vrišti.

Nataša je imala hrabrosti da dozove vozača iako joj je nož bio za grlom. Dirali su je svuda po telu i pokušali su da imaju seks.

Ona se spasla tako što je uspela da šutne jednog od njih i da dozove vozača. Tek tada je vozač shvatio šta se dešava. On i jedan putnik pritrčali su da joj pomognu i tako se sva sreća sve ovo završilo bez posledica.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.